Dövme Kızlar dövmesi olan yok mu

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ben de istiyorum ama korkuyorum doğrusu...
alyans istiyorum evlilik olduğu zaman ...
ama kısa zamanda ayak bileğime yaptırıcam inş...
yaptıranlar nerde yaptırdılar nasıl oldu acıdı mı...bi anlatıverinn...

yaptırıcağın en son yer ayak bileğin olsun canım felaket acıyor hiç tavsiye etmem.:CüvCüv:

ben de kaşlarıma istiyorum kızlar çok güzel duruyor ya.normal dövme diil de geçici yaptırdım bekarken.şimdi de eşim izin vermiyor:dilcikar: kaşlarıma bir şey demez ama.-tatlicadiarzu-

ben omzuma yaptırdım hiç acı hissetmedim ama ayak bileği acıyormuş sanırım gerçi uyuşturucu kremlerden sürersen acısı hafifler herhalde ama yinede dayanılmayacak bir acı olacağını sanmıyorum İstanbulda oturanlar için Kadıköy barlar sokağındaki Matkap tattoo yu öneriyorum ben orda yaptırdım çokta sterildi iğneler

ben omzuma yaptırdım hiç acı hissetmedim ama ayak bileği acıyormuş sanırım gerçi uyuşturucu kremlerden sürersen acısı hafifler herhalde ama yinede dayanılmayacak bir acı olacağını sanmıyorum İstanbulda oturanlar için Kadıköy barlar sokağındaki Matkap tattoo yu öneriyorum ben orda yaptırdım çokta sterildi iğneler

matkap tato mu abbovv isme bakkafamçokkarıştı kadıköye gidince bir bakarım ben de omzuma istiyorumkaydirigubbakcemile2

benim kuzenimin omzunda çok güsel bi döwme war,kanatlı tek boynuzlu bi at...bende istiorum ama hem ilerde sıkılırım die korkuorum hemde beni yansıtan bişey olsun istiorum ama onu tam bulamıyorum:KK43: ama gerçketn cesaret işi yapanları tebrik ediorum cesaretlerinden dolayı :KK66:

omzumda , belimde ve dirseğimde var..hiç biri acımadı yaf , ve nerdeyse hepsini aynı dönem yaptırdım..

bu da benim dövmem. deniz sonrası bir resim olduğundan pek bi ıslak çıkmış.
sağ kolumda. 2 sene oldu yaptıralı. fazla acımadı yani bana sinek ısırığı gibi gelmişti, rahatsız etmemişti.
1 hafta güneş görmesin ıslanmasın demişlerdi o kadar. bir de renginin solmaması için ilk zamanlar, kabuğunu tamamen atana kadar bol bol krem sürdüm.

ben de ilk başta yüzük parmağıma eşimin adını yazdırmak istemiştim alyans yerine. ama yapan adam eller sürekli uyun içinde olduğundan solma ihtimali olabilir o yüzden ben pek önermiyorum demişti.

bunda da çok memnunum ama çok seviyorum ben dövmemi.

omzuma yaptırdım kelebek kardeşim kendi makinası ile yaptırdığım için nazım geçti çığlık çığlığa ya çok nazlıyım yada ger.ekten çok acıyooo dövmeciye yaptırsaydım çoktan yarım bırakıpp göndermiştikaydirigubbakcemile3

omzuma yaptırdım kelebek kardeşim kendi makinası ile yaptırdığım için nazım geçti çığlık çığlığa ya çok nazlıyım yada ger.ekten çok acıyooo dövmeciye yaptırsaydım çoktan yarım bırakıpp göndermiştikaydirigubbakcemile3

resmini koyarmısın tatlım?
Bende omuzuma yada koluma kelebek istiyorum şekilinide buldum.Ama bakalım ne zaman kısmet...
Aslında ben melek istiyordum sırtıma ama melekten vazgeçtim.. .Şimdi kelebek istiyorum hazır kafam bozukken gidip yaptırsammı ne:bbo:

resmini koyarmısın tatlım?
Bende omuzuma yada koluma kelebek istiyorum şekilinide buldum.Ama bakalım ne zaman kısmet...
Aslında ben melek istiyordum sırtıma ama melekten vazgeçtim.. .Şimdi kelebek istiyorum hazır kafam bozukken gidip yaptırsammı ne:bbo:

işte cnm bu

Eklentiler

• $duygu&hakan105.jpg
    $duygu&hakan105.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 85
Bizde eşimle istiyoruz alyans yerine isimlerimizi yazdırmayı...
Yaptıran var mı :eek:

duygucum küçük ama sevimli bi kelebeğin var .a.s.

nişanlımın var ve çok hoş duruyo çok seviyorum bende...
duygu seninkide çok hoş duruyo çok beğendim...
yaza bende yaptırıcam aynı yere:)

bu da benim dövmem. deniz sonrası bir resim olduğundan pek bi ıslak çıkmış.
sağ kolumda. 2 sene oldu yaptıralı. fazla acımadı yani bana sinek ısırığı gibi gelmişti, rahatsız etmemişti.
1 hafta güneş görmesin ıslanmasın demişlerdi o kadar. bir de renginin solmaması için ilk zamanlar, kabuğunu tamamen atana kadar bol bol krem sürdüm.

ben de ilk başta yüzük parmağıma eşimin adını yazdırmak istemiştim alyans yerine. ama yapan adam eller sürekli uyun içinde olduğundan solma ihtimali olabilir o yüzden ben pek önermiyorum demişti.

bunda da çok memnunum ama çok seviyorum ben dövmemi.

essmeralda çok şeker dövmen bayıldım yavv bak şimdi dövmem geldikaydirigubbakcemile3

X