Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.arkadaşım ben sana singer ,zetina ,paff.
tavsiye ederim.ben ismek kursuna giyim bölümüne gidiyorum.ordaki makina paff.bende singer aldım,eve dikişlerimi çok güzel dikebiliyorum.sana da güzel dikişler diliyorum.a.sa.s
kızlar hanı her eve lazım da falan cıkıyo kucukk bı makına hanı pratık ufak tefek seyler dıkmek ıcın
onlar nasıl acaba ben almak ıstıyorum zaten oyle bu konuda tecrubelı degılımde
ıs gorurumu kı
kızlar hanı her eve lazım da falan cıkıyo kucukk bı makına hanı pratık ufak tefek seyler dıkmek ıcın
onlar nasıl acaba ben almak ıstıyorum zaten oyle bu konuda tecrubelı degılımde
ıs gorurumu kı
ben artes marka dikiş makinesi aldım 40 milyona senin dediğin gibi küçükcük hatta bir ütü kadar sabahtan beri onla uğraşıyorum ama gerçekten çok beğendim gerçi dikişten filan anlamam ama kot paçası dikiyo denedim hatta şu an badi dikmeye çalışıyorum :lepi: bitince fotoğrafını koyarım kullanımı çok kolay ama sadece çift iplikle düz dikiş yapıyo forumlarda okudum ters dikiş vs. gibi şeyler kullanırmış dikenler eğer sende benim gibi bu işlerden anlamıyosan elde diktiğinin düz gideni olsun kumaşı tutsun yeter diyosan tavsiye ederim sırnaşık şey ama bu işi bilenler büyük ihtimalle makineyi beğenmicekler :teytey::teytey::teytey:
singer aldım ben çok mennunum...yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum...kızıma basit elbise ve tunik diktim...
ay cok guldum elde dıktıgımın duz gıdenı hasırnaşık şey
ıs gorsun yeter dıyenlerdenım ben
aslında ıyı dıkıs bılsem bu konuda tecrubelı olsan sıngerın o dedıklerınızden almayı tercıh ederım ama sadece duz dıkıs kullanacaksam cok para vermeyede gerek yok sanırım
tesekkurler canlar