öyle canım zaten geldim baba evindeyim bunlar oğullarına öksüz kimsesiz bi kız alsınlar ailem falan demesin güllük gülüstanlık yaşasınlarOnu bunu bilmem de sakın çocuk yapma sonuna imza atarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canım zaten geldim baba evindeyim bunlar oğullarına öksüz kimsesiz bi kız alsınlar ailem falan demesin güllük gülüstanlık yaşasınlarOnu bunu bilmem de sakın çocuk yapma sonuna imza atarsin
21 yaşındayım ailemn evindeyim şuan bu zamana kadar hiç bişey anlatmadım ama dün öğrendiler herşeyiKaç yaşındasın sen canım ??
Ailen biliyor mu bu durumları ??
Yaa babanın evinde misin ohh rahatladim walla boşver artik önüne bak hic düşünme bile BOSAN. Evi terk etmiş sin gelip güzellikle konuşacağına hala dangalaklik yapıyor kaynanan walla değmez ablacim inan ki değmez BOSAN gitsin. Çok gencsin bak akli basindasin önüne daha ne fırsatlar ne insanlar çıkar korkma nasıl olur biter diye en iyisi ayrılmak çekilmez bi ömürben babamın evindeyim adamlar dik dik konuşuyo canım bana ben dayak yiyim kacınca kardeşime diyolar ki öyle gittiğini bilseydik and olsun aramazdık bile seni diyolar kaynanam da dışarı çıkacak ne vardı oturaydın evde diyo
yok kuzum buna aile demiyecekmiş o zaman evlenmemeliymiştim ya nasıl bi piskopat ben anlamadım ki aileye takmış kafayı annesi dün gelmiş benmle neden gidilmiyor diye hesap soruyo halen gitmiyorum diye kp kaynana cır cır konuşuyo bunlar geri kafalı eski devir gelini istiyorlarAllah sabır versin size nasıl dayanıyorsunuz bu durumlara böyle.Adam boğazına sarılmış bi de ben bişey yapmadım diye ortalığa saçmış deli midir nedir?Ailenize neden göndermiyor orasını hiç anlamadım.Sen evlatlık verilmedin ki senin de ailen var yani.Bence ya dişinizi gösterin boşanmakla tehdit edin konuşun ne bileyim işe yaramaz derseniz de çok zor bir karar ama boşanın gitsin annesiyle otursun kendisi gitsin annesiyle spora.
yok canımda işte çok numaracı en ufak bi pt kırmadı nişanlıyken hergün bizdeydisiz bu adamla evlendikten sonra mı tanıştınız?
bende öyle düşünüyorum canım ailesi dün bizimle kalk geliyosan gel gelmiyosan sen bilirsin diyolar artislerNedenhayatı kendine zindan ediyorsunki bu aileden bi cacık olmaz sonra psikolojin bozulur ömür boyu izini tasirsin. Bosan kurtul Ohh bee diyeceksin
ben hiç bi insanın kendini bu denli saklayabileceğine inanmıyorum.yok canımda işte çok numaracı en ufak bi pt kırmadı nişanlıyken hergün bizdeydi
valla aceleyle yüzük takıldı bende anlamdım ki valla kızlar bi görsen varya makineli tüfek gibi çeneleri insanın başı dönüyo neye uğradığını şaşırıyo20 yaşında bir aydır tanıdığın bir adamla evliliğe karar verecek ne yaşadın sen?
Kendin ettin kendin buldun işte. Ya böyle dayakla, kavgayla bir ömür geçireceksin ya da koyacaksın totoşuna tekmeyi.
yok canım babam iyi düşün kızım dedi de işte girdi bu pislik başımaİnsan yıllardır tanıdığı ile evlenmiyor. 21 yaşında 1 aydır tanıdığın ile evlilik. Hsdi sen küçüksün kimse sana dur demedi mi??
canım dayak yedim ailemin yanındayım sinirimden üç gündür ağlıyom adamlar diyo ki yan binada evim onların senin kızına bizim binadan daire alacaktım suratını astı oturtu banan öyle yapan insana ben insan demem .......olup gitsinler karı koca diyo kaynana veya kayınpeder ikiside kendilerini ailerini haklı görüyorlar yeimn ederim bak daha bir kez kendi ailemden biriyle tek başıma aktivite yapmadım izin ama onun ailesiyle planlar programlar öldürdü ya benim ailem hiç bişeye karışma eşya almadılar evin yarısı boş durumları yok borçları vardır dedik idare ettik sadece gelinlik ve ayakkabısını aldık başka hiç bi masraf ettirmedik evlendim kızlar daha doğru düzgün tek bi kıyafet bile almadım kocamdan toplasınız şimdiye kadar 100 ev harçlığı alamamışımdır neymiş efendm ihityacım olduğunda kaynanama söyleyecekmişim
öyle canım kaynana diyodu bebek olsun ben onu alırım büyütürüm diyo oldu oğlun gibi piskopat yetiştir bebemide21 yasinda daha yasin kucuk ailen de arkaysa al eline valizi bu ne yaa boyle bir omur mu gecer yarin cocugun oldugunda da cocugunu ailene karsi doldururlar soguturlar aman diyim
haklısın canımAKLİN VARSA BOSAN KESİNLİKLE BOSAN!!!!
haklısın canım haklısın değer bilmez insanlarla ömür geçmezTamamını okumadim bile baştaki bi kaç cümle yetti yani tam benim öküz eşim ve ailesi ben simdi hepsini muma çevirdim gelemezler evime beni beklemezler gitmem çünkü ama bende bosanacagim olmuyor çünkü böyle hayvanlarla olmuyor boşa çabalama değmez çocukta YAPMA sakin düzelir diye acilen çık git BOSAN kafan rahat olur
kocam aileme karşı cephe almış gitmeyeceksin diyo annemlerle oturacaksın orda olacaksın diyokonuyu çok okumadım başını okudum kısaca biz bile evliliği oturtana kadar nerdeyse 3 sene geçti.mümkün mertebe ne kendi ne onun ailesini karıştır evliliğine. derdini döksende ailene kocana bilendirme.
kendini ezdirme.anan dolduruyo diyince yok diyo seni anan dolduruyo diyo benm anam evime köyüme ayda bir geliyo yeminle kızlar babamda daha 3 kez geldi
İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Aileniz size sahip çıkmıyor mu neden bu kadar taviz verdiniz ki???canım dayak yedim ailemin yanındayım sinirimden üç gündür ağlıyom adamlar diyo ki yan binada evim onların senin kızına bizim binadan daire alacaktım suratını astı oturtu banan öyle yapan insana ben insan demem .......olup gitsinler karı koca diyo kaynana veya kayınpeder ikiside kendilerini ailerini haklı görüyorlar yeimn ederim bak daha bir kez kendi ailemden biriyle tek başıma aktivite yapmadım izin ama onun ailesiyle planlar programlar öldürdü ya benim ailem hiç bişeye karışma eşya almadılar evin yarısı boş durumları yok borçları vardır dedik idare ettik sadece gelinlik ve ayakkabısını aldık başka hiç bi masraf ettirmedik evlendim kızlar daha doğru düzgün tek bi kıyafet bile almadım kocamdan toplasınız şimdiye kadar 100 ev harçlığı alamamışımdır neymiş efendm ihityacım olduğunda kaynanama söyleyecekmişim
haklısın canım benim insan ne umutlarla bi yola giriyo hepsini zehir ediyorlar düğün günümü bile zehir ettiler kaynanam diyo ki ben şu kadar paramı bilirim çok tutarsa anan ödesin diyoBosan gitsin. Boyle adamlar iflah olmaz. Vocugun olunca iyice ipleri ellerine aldiklarini dusunup daha cok uzerler seni. Sırf devlet onaylı sex yapmak için evlenmesim ya bu ana kuzuları. Milletin kızının basini yakmasınlar...
bi kez annem oğlum kendine çeki düzen ver dedi anneme düşman oldu konuşmuyo bile madem diyo senin kızın eziyet çekiyo diyo git karakola darp raporu al diyo derdi günü karakolbence de boşan gitsin 6 ayda bunu yapan artık düşünemiyorum neler yapar... peki senin ailen arkanda durmuyor mu bi damatlarını silkip hayırdır demiyo mu? bunlar baya seni sahipsiz görüyor bence hiç ezdirme kendini söylemesi kolay tabi bizlere ama yine de pes etme .. en kötü boşanırsın ...
haklısın canım zaten boğazımda morluk yokta kollarımda derdi günü blöf zaten yalan palavra yorulldum artıkyorumlardan sonra şuan okudum su kısmına accccayip guldum bebeğim kucuksun seni oynatıyor resmen blöf yapıyor, öyle dediginde kalk len hadi gidelim de ve git bak nasıl onun anasını avradini........ Hih sen anladın o kısmını susma yatsın içerde 3gun akli başına gelir Dr lar darp var deyince 3gunse 10gun yazar istirahati kil olurlar boyle şeylere mahkemede de elinde delil olur KORKMA BOSAN GUNAH O ANA BABAN BU PİSLİK İCİN Mİ BÜYÜTTÜ SENİ
Alsın anasını tövbe yarabbim aman bırak canları cehenneme olsun BOSAN ablam düşünme bak sakin sakin diyorum ikna olup edip gitme kandırmasın seni yazık olur hayatınakocam aileme karşı cephe almış gitmeyeceksin diyo annemlerle oturacaksın orda olacaksın diyo