Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 1 ay konuştuk evlendikİlk 6 ay cicim aylarıdır. Siz ne ara bu hale geldiniz? Görücü usulü mü evlendiniz?
yani naşanlandıkİlk 6 ay cicim aylarıdır. Siz ne ara bu hale geldiniz? Görücü usulü mü evlendiniz?
İnsan yıllardır tanıdığı ile evlenmiyor. 21 yaşında 1 aydır tanıdığın ile evlilik. Hsdi sen küçüksün kimse sana dur demedi mi??evet canım 1 ay konuştuk evlendik
çok doğru diyorsunuz valla burada okuyorum o kadar üzülüyorum kiAllah sabır versin size nasıl dayanıyorsunuz bu durumlara böyle.Adam boğazına sarılmış bi de ben bişey yapmadım diye ortalığa saçmış deli midir nedir?Ailenize neden göndermiyor orasını hiç anlamadım.Sen evlatlık verilmedin ki senin de ailen var yani.Bence ya dişinizi gösterin boşanmakla tehdit edin konuşun ne bileyim işe yaramaz derseniz de çok zor bir karar ama boşanın gitsin annesiyle otursun kendisi gitsin annesiyle spora.
yorumlardan sonra şuan okudum su kısmına accccayip guldum bebeğim kucuksun seni oynatıyor resmen blöf yapıyor, öyle dediginde kalk len hadi gidelim de ve git bak nasıl onun anasını avradini........ Hih sen anladın o kısmını susma yatsın içerde 3gun akli başına gelir Dr lar darp var deyince 3gunse 10gun yazar istirahati kil olurlar boyle şeylere mahkemede de elinde delil olur KORKMA BOSAN GUNAH O ANA BABAN BU PİSLİK İCİN Mİ BÜYÜTTÜ SENİeşim arıyo yürü karakola gidecez darp raporu alacaz diyo neren patlamış diye
konuyu çok okumadım başını okudum kısaca biz bile evliliği oturtana kadar nerdeyse 3 sene geçti.mümkün mertebe ne kendi ne onun ailesini karıştır evliliğine. derdini döksende ailene kocana bilendirme.