Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önceden nude atıp pişman olma durumu yaşayan birileri var mı aranızda?
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim.
instagram fake zaten. kızlar belki buradaki hesaplarıyla yazmak istemez onlar da fake insta ile anonim daha rahat tavsiye verebilir diye insta bıraktım. yoksa ben buradan da konuşurum.
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Instagram adresi bırakıyorum isterseniz buradan da yazabilirsiniz .
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Instagram adresi bırakıyorum isterseniz buradan da yazabilirsiniz .