• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar daha önceden nude atıp pişman olma durumu yaşayan birileri var mı aranızda?

Tier11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
4
1
1
23
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Instagram adresi bırakıyorum isterseniz buradan da yazabilirsiniz .
Yook pişman olmadım hiç. Eski eşime nişanlıyken nude atmıştım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz bür konu hakkında fikir yürütebilerim diyen birileriyle konuşabilir miyiz, içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Köpek gibi pişmanım ve korkuyorum, bir de danışmak istediğim şeyler var, anonim olarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Instagram adresi bırakıyorum isterseniz buradan da yazabilirsiniz .
Instagram hesabını neden yazdın burda da mesajlaşma yeri var zaten. Ayrıca ne soracaksın? Sevgilin seni tehdit mi ediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back