Ne güzel biliyorsunuz konuyu ne düşünüyorsunuz baştan sona çok yönlü yorumlarınızı bekliyorum
Çok yönlü yorum yapsak ne olacak ki? Biz daha olayı idrak edemedik. Ne, nerede ,ne zaman, nasıl aşamasındayız. Ve ne yazarsak yazalım "Ne güzel biliyorsunuz, evet, hayır, parasını yiyeceğim"den öte cevap alamıyoruz. Boşanmayacağınız kesinken, çok yönlü yorumlarımızı hangi amaçla kullanacaksınız mesela?gercek
Evet bastan beri konuyi biliyorsunuz. Ne olur bir yorum yapin ne bunlarTelefonda mi ses kaydı aldınız beyin devrelerim yandı valla okumayim diyorum merak ediyorum bı yandan
Herşey mümkün bu konuda gerçi, çoğu şey muğlak öylece duruyor, bizde yorumlamaya çalışıyoruz, anladığımız kadarıylaKonu sahibi kiminle konuştuğunu bilmiyor. Bir ses duymuş. Telefon kaydı görmemiş. Karşı taraf ben bile olabilirim.
Sorulara cevap verme aşamasında alkollü ama ne içtiğini tek tek sayabilecek kadar ayıkİki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum
Amaannn bununla mı şaftın kaydı?İki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum
"Mavi Sakal - Aşk Öldü" diyorum ben.Kurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye
Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
ses kaydi
Onu anladık ablacım yüzüncü yazısın ezberledik. İyice kafa güzel heralde nasıl duyduğunu yazsanda bizde bı inansak gibi olsak
Evet bastan beri konuyi biliyorsunuz. Ne olur bir yorum yapin ne bunlar
dur ben toparlayim hepsini hikaye seklinde yazcam sizeBizide manyak etti
Yok biliyor.Konu sahibi kiminle konuştuğunu bilmiyor. Bir ses duymuş. Telefon kaydı görmemiş. Karşı taraf ben bile olabilirim.
Ay o şarkıyı da çok severmKurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye
Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
Ya hic bosanir mi allah askina, icip kutlama yapiyor, kocasi seviyorum demisİki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum
Bacim sordum yazmadın benim icin önemli dedim, sen eşinin teline program mı indirdin yoksa o konuşurken mi kayit aldınEvet bastan beri konuyi biliyorsunuz. Ne olur bir yorum yapin ne bunlar
İşine gelirse cevap verir.Bacim sordum yazmadın benim icin önemli dedim, sen eşinin teline program mı indirdin yoksa o konuşurken mi kayit aldın
Evet aşık noldu kiskandin miKocan seviyorum ask yok demis ya sanki buradaki tum kadinlara aşık kocalari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?