- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
O evetbaska biri yokSes kaydın da yengenden bahsediyor mu?
Git bi kahve iç. Kendine gel.
Çok koydu bana kizda himm diyor
semra semraaEvet bir de o var.
Suzan ayılsa da bizi aydınlatsa :)
Baska biri değil oBir başka konuda da eşi bir misafirlikteyken "semraya bir şey olursa başkasıyla evlenmem ama belli de olmaz" diyerek oradaki başka bir kadına bakip zarf atmışne desem bilemedim
Olabilir tabi. Ama olay ve konu sahibinin tepkileri o kadar absürt ki, tüm bunlar bu anlatışla birleşince, ben ne okudum ya diye kalıyorum. Şu anlattığı ses kaydı da karşı tarafa bir ilanı aşk değil mesela. Şuan eşim bana aşık değil diye içiyordur muhtemelen, eşinin yenge hanıma olan hislerine dair kanıt yok aslında ortada. Karşı tarafı yakın gördüğü, evliliğinden dert yandığı anlaşılabilir ama kesinlikle bir ilişki var diyebiliyor muyuz? Yine aynı teraneler yaşanacak bence. Yine delil diyecek, yine şüpheleniyorum diyecek, yine göz süzdüler, tripleştiler diyecek. Bu bir 8 sene daha böyle gider.Ben böyle bir insan tanıyorum ya
Asla kendini ifade edemiyor
Birşey söyleyecek dan diye konunun ortasından giriyor
Kim yapmış ne zaman neden diye hönk vaziyette kalıyosun öyle. Anlayana kadar göbeğin çatlıyor.
Bu ablayı ona benzettim.
EvetKız dediğin yengen mi?
Uzun prenses ben esimi seviyorum. Ama aşk yok ask yok diyor kizaKonu sahibini çoğu kişi linç etmişti ama bende kadın hisseder diyen taraftaydim.. nerden öğrendiğini açıkla ve artık abinede gerçekleri biran önce açıkla yoksa bunlar görüşmeye falan başlayabilirler bence elini çabuk tut
Neden eşine sormuyorsun?Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Benimki seviyorum ama aşk yok ask deyip duruyor kizda aşka inanmıyorum dioKızın himm demesi ne anlama geliyor ? Ne zaman himm dedi, himm derken himm nasıl bir ses tonuyla dedi ?
Uzun prenses ben esimi seviyorum. Ama aşk yok ask yok diyor kiza
Konu sahibi üzülmesin. Her zaman söylemişimdir. Mızrak çuvalda saklanmaz diyeMerak etmeyin şeytan eşer kendi düşer (Konuyu da baltaladık ama)
Al işte okuma yetisi de gitti, şişede durduğu gibi durmuyor di mi semra kardeşUzun prenses ben esimi seviyorum. Ama aşk yok ask yok diyor kiza
Ne güzel biliyorsunuz konuyu ask yok ask yok diye konuşuyor kizaArkadaşım eşinle kızın konusmasını duyar duymaz ben olsam odadan çıkar bizim gelinle konusuyosun galiba bir şey söyleyecektim Telefonu bi verirmisin derdim eşime,telefonu alınca da canım ben anlayamadım neden eşim açıklama yapıyo sitem mi ediyosun abine şu işimiz vardı o yüZden uğrayamadık neyse ben kardeşimi de arar izah ederim sen kafanı yorma bu konulara şeklinde gö dağı verirdin.Bak bir rezillik bin sözden iyidir.Kızı korkutman gerek ancak bunu yaparken eşinle onun arasında birşey varmıs ta sen yakalamıssın gibi yaparsan sen suçlu olursun.Sakın bu topa girme sadece korkut hem eşini hem o gelin müsveddesini
Tövbe tövbe bacım ne rahatsızlığın var anlatsanaNe güzel biliyorsunuz konuyu ask yok ask yok diye konuşuyor kiza
Eeee yani size yok ama ona mı aşk varmış . Bi düzgün anlatın beynimizi yedinizNe güzel biliyorsunuz konuyu ask yok ask yok diye konuşuyor kiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?