Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

En fazla bi daha dayak yersin dedigim abin zaten guzelim. Allah bilir bu dallamalar facete falan kadina şiddete hayir icerikli paylaşımlarda da bulunuyordur evde kardesini dovup dovup.
Face kullanmiyorum bunlar yuzunden yoksa ondanda bsy bulurlar ama buyuk ihtimalle paylasiyodur

Biz evde kız kıza birbirimize ters bakış atsak babam hemen ben bu yaşıma kadar abimle kardeşimle en ufak sorun yaşamadım derdi. Siz hemen somurtma ters düşme derdindesiniz derdi düşünün tek bir ters bakışla bunları söylerdi. Sizin ailenizde suç kusura bakmayın, gerçekten öyle.

Direkt polise şikayet ve darp raporu

Babanizin kiymetini bilin keske benmde babam sizinki gibi olsaydi

Elleri kirilsin hayvanin...bugun seni dover yarin o ispiyoncu sevgilisini dover..kendi sevgilisyle gezip tozarken sorun yok sen birinden hoslanincami sorun oldu..sahte namus bekcisi...soylenicek cok laf var da diyemiyrmmm..

Babanız mutlaka bi konuşma yapsın abin ile çok kötü yaptığı dayakta neymiş gücü sanamı yetmiş maalesef oluyor böyle şeyler tasvip hiç etmiyorum

Babanız mutlaka bi konuşma yapsın abin ile çok kötü yaptığı dayakta neymiş gücü sanamı yetmiş maalesef oluyor böyle şeyler tasvip hiç etmiyorum
Hicbisey yapmadi karsisinda hungur hungur agladim genede banamisin demedi su okulum hayirlisiyla bi bitsin o zmn hepsiyle tek tek goruscem yaptiklarinin hicbirini unutmuyorm

Elleri kirilsin hayvanin...bugun seni dover yarin o ispiyoncu sevgilisini dover..kendi sevgilisyle gezip tozarken sorun yok sen birinden hoslanincami sorun oldu..sahte namus bekcisi...soylenicek cok laf var da diyemiyrmmm..
Ben ztn sevgilisiyle cok onceden konustum bence evlenme en kisa zamanda ayril huyu suyu bu diye yinede dinlemedi ustune bide bnim arkamdan is cevirdi saolsn

Nasil giz dagi veriyim arkamda kimsem yokki babam da hicbisey yapmadi

Kiyamam sana kucuksun dimi nerde okuosun :/ yani iyi bi akıl mi benimki tartisilir benim vücudumda kirilmayan kemik kalmadi bu inadim yuzunden ama. Susunca daha kötü oluyor. Arayım ben komsudan cok gürültü geldi diye polisin size gelmesini saglayabilirim en azindan cevreden utanirlar.

Bak sana ne dicem benim insan müsveddesi dayim da yengemin gaziyla annemi dövuyormus. Annem o siralar universiteye gidiyormus. Anne yok baba yok baslarinda. Sikayet de edemiyor kimseye. Sonra annem o zorlukla okuyor. Daha sonrasi trajik. Dayımın elini pres makinesi kapiyor. Ve cok cok yoksullasiyorlar. Ben cok kucuktum hatirliorum gecekondu bile degil barakada yasiyorlardi uc duvar tepede musamba falan. Ama annem unuttu biliyormusun her hafta gitti yardim etti cocuklari vardi bi de cunku. Etme bulma dunyasi iste. Baskalarinin dertlerini okuyup rahatlamaya calis istersen yeterince uzulmussundur.

Lise yeni bitti univ sinavina hazirlaniyorum saol cnm ama olmaz hoslandigim cocuk bzm apartmanda univ kazaninca ztn gidicem yanlarindan

Anneniz cok merhametliymis ama bn o kdr merhametli olabilirmiyim onlara karsi o yedigim dayagi bi ben bilirim bi Allah cok basit anlattim ama oyle anlattigim kadr bast degil

Lise yeni bitti univ sinavina hazirlaniyorum saol cnm ama olmaz hoslandigim cocuk bzm apartmanda univ kazaninca ztn gidicem yanlarindan

O zaman daha sıkı calisman icin bir sebep bu sana. Bu gunleri dusunerek tembellik etmeden daha yogun calis. Ankarayi dusunursen yardimci olurum ben sana universiteler konusunda. Asistanlık geçmişim var onun icin soyluyorum. Yazabilirsin istedigin zaman.

Anneniz cok merhametliymis ama bn o kdr merhametli olabilirmiyim onlara karsi o yedigim dayagi bi ben bilirim bi Allah cok basit anlattim ama oyle anlattigim kadr bast degil

Annem oyledir ben de tam tersi cok kinciyimdir. Unutamam yapilani. Bir sekilde cezasini ceker diye soyledim. Icin sogumuyordur simdi senin canin acisi bi taraftan ailenin umursamazligi bir taraftan.

Saol cnm izmiri dusunuyrm

Annem oyledir ben de tam tersi cok kinciyimdir. Unutamam yapilani. Bir sekilde cezasini ceker diye soyledim. Icin sogumuyordur simdi senin canin acisi bi taraftan ailenin umursamazligi bir taraftan.
Cok zoruma gitti hicbisy ypmamalari gerci yine annm destek oldu ama bbm ilgilnmedi bile

kuzum çok üzüldüm Allah onu bildiği gibi yapsın. kaç yaşındasın sen hep döver mi normalde

Allah abinin de babanin da cezasini versin. Babadan ne goruyosa onu yapiyo iste. Yakinda anneni de döver o. Küfredesim geldi. Canim gidip sikayetci olsana. Nedir bu cekingenliginiz anlamiyorum ya. Biraz kendinize guveniniz olsun. En fazla ne olabilirki gene dayak yersin ki zaten yiyeceksin. Kendine bunu yapma!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…