- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksızBenim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..
akşam saati evde erkek varsa kapıyı o açar zaten bi kızın açacağına
ama karşındaki erkek değil hanzo
git darp raporu al bence elinde olsun
Siz de birşeyler yapabilirsiniz bence. Yani dayağı yiyip sonra hiçbirşey olmamış gibi yaparsanız hep devam eder. Yerinde olsam gider polise şikayet ederim abimi, darp raporu da alırım. Erkeklerin bu tavırlarının cezasız kalmasından yana değilim. Yapabileceğin şeyler var ve lütfen yap. Seni dovmeye kimsenin hakkı yok.Babanizin kiymetini bilin keske benmde babam sizinki gibi olsaydi
Nasıl bir yorum bu ya? Bunun büyüklük küçüklük ile ne alakası var? Döven asi değil şikayet eden mi asi? Bıraksın bir dahakine yine mi dayak yesin?Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksızBenim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..
Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksızBenim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..
kızma da ailenden kaynaklanıyor bence bu yüzü onlardan buluyor
baban ona temiz bir sopa çeksin belki akıllanır
Babam ztn dovemez beni cunku annem darp raporu almisti simdi ne anneme ne bana elleye biliyo
Suan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum
Abim isten geldi annemde komsuya gitmis bnm haberim yok kulaklikta kulagimdaydi duymadim kapiyi odaya geldi kapi caliyo duymuyomusun diye bagirmaya basladi(halbuki dovmeye yer ariyo)
Bende duymadim kulaklik vardi cik odamdan dedim oda bana saygili olucaksi sen varken kapiyi ben mi acicam dedi bende bagirmaya basladim cik odamdan noluyomus bi kapiyi acsan diye bu bana tekme tokat bildiginiz dalmaya basladi doverkende kendi kendine guluyodu suan kollarim kipkirmizi ve mor saclarimin yarisi yerde annemde bagirdi cagirdi babni aricam dedi ama babamda bsy yapmicak biliyorum napicm ben
Bağırıp yüksek sesle odadan kovsa tekme tokat dayağı hakediyor yani! Offf ya ne diyim Size bilmiyorum.Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksızBenim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..
Suan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum
Abim isten geldi annemde komsuya gitmis bnm haberim yok kulaklikta kulagimdaydi duymadim kapiyi odaya geldi kapi caliyo duymuyomusun diye bagirmaya basladi(halbuki dovmeye yer ariyo)
Bende duymadim kulaklik vardi cik odamdan dedim oda bana saygili olucaksi sen varken kapiyi ben mi acicam dedi bende bagirmaya basladim cik odamdan noluyomus bi kapiyi acsan diye bu bana tekme tokat bildiginiz dalmaya basladi doverkende kendi kendine guluyodu suan kollarim kipkirmizi ve mor saclarimin yarisi yerde annemde bagirdi cagirdi babni aricam dedi ama babamda bsy yapmicak biliyorum napicm ben
abinin sevgilisine hiç bir şeyini anlatma.kac kere daha kazık yemen lazım o kıza güvenmemek için? abinle barışması içinde hiç kendini hırpalama.abinle uzun bir süre yanına gelip konuşuncaya kadar konuşma.elbet senle konuşmaya çalışır.dersin sen böyle yaparsan elalem neler yapar bana diye.babanı da uyar bir daha olursa gidip darp raporu alıcam uyarın onu diye.Orasida onun bilecegi is.
Hayir yani anlamiyorum abim sevgilisine bagirir kizi ben korurum abimle kavga eder beni arar benmle derrtlesir ama arkamdanda is cevirmeyi ihmal etmez
git darp raporu al sonra da göster abine gözü korkar daha da birşey yapamaz en ufak hareketinde polise vericem seni deSuan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum