Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

Bu yorum hic yazılmamış olsa. Boyle düşünen kimse kalmasa hayat bayram olsa

O abinin elleri kirilsin

Babanizin kiymetini bilin keske benmde babam sizinki gibi olsaydi
Siz de birşeyler yapabilirsiniz bence. Yani dayağı yiyip sonra hiçbirşey olmamış gibi yaparsanız hep devam eder. Yerinde olsam gider polise şikayet ederim abimi, darp raporu da alırım. Erkeklerin bu tavırlarının cezasız kalmasından yana değilim. Yapabileceğin şeyler var ve lütfen yap. Seni dovmeye kimsenin hakkı yok.

Nasıl bir yorum bu ya? Bunun büyüklük küçüklük ile ne alakası var? Döven asi değil şikayet eden mi asi? Bıraksın bir dahakine yine mi dayak yesin?
Adam kapıyı açmak yerine gelip kıza duymuyor musun kapıyı diye bağırıyor neden? Çunku kapıları kızlar açar, kızlar asileşmemeli babalarının abilerinin dediği ne varsa yapmalı. Yapmazsa dayak yemeli, kapıyı açmazsa dayak yemeli, açarsa da başka bir sebepten ötürü dayak yemeli. Benim babam dövse beni yemin ederim dakikasında gider polise veririm. Küçüğün küçüklüğünü bilmesi için önce büyüğün büyüklüğünü bilmesi gerekir.

Saygi ekmek gibidir, istenmez kazanılır diye bir laf var. Sirf büyük diye allahin ayisina ne diye saygi duyulcak ki. Kendi kapi icin bas bas bagirmasini biliyor. Kaldi ki kapi bahane olmus.

kızma da ailenden kaynaklanıyor bence bu yüzü onlardan buluyor

baban ona temiz bir sopa çeksin belki akıllanır

Şiddetin çözümü olarak yine şiddet mi önerdiniz??? Ben mi yanlış anladım???

Babam ztn dovemez beni cunku annem darp raporu almisti simdi ne anneme ne bana elleye biliyo

Balık baştan kokar derler, babanız annenize şiddet uyguluyorsa abiniz de ailede bunu görmüş. Babanızı örnek alıyor. Anneniz darp raporu alabilecek kadar cesurmuş, tebrikler.
Sanırım darp raporundan önce size babanız da şiddet uyguluyordu?

Neresinden tutsam elimde kalıyor.

Azarlasa ne olacak? Dövmenin bahanesi mi olur? Biri birine bağırınca dövülmeyi, yüzü gözü morartılmayı hak mı etmiş oluyor? Bu nasıl bir anlayıştır? Bu nasıl bir vicdansızlıktır?

Bu çay niye soğuk diye çaydanlık fırlatılanlar var bu ülkede. Hep sizin gibi düşünenlerin söylemlerinden besleniyorlar. Sizden güç alıyorlar. Hiç düşünmüyor musunuz bu yazdığımı biri okur da sonra "ben büyüğüm" der, "saygısızlık var, bana bağırdı" der, kendine dayak atmada hak bulur, gidip birini döver. Dayağın ne zaman hak olduğunu siz belirleyemezsiniz. Böyle bir hak yok çünkü.

Egosunu seninle tatmin etmiş tatlım..malum böyleleri pek insan yerine konulmuyor sosyal çevrede..'bende varım' diye kendini kanıtlamaya çalışıyor.gücü de sana yetmiş gerizekalının. .sende ona vursaydın

benimde abim var hiç anlaşamayız kendisiyle önceden dediğiniz gibi dövcek yer arıyodu böle zaten eliyle bir ittirmesi acayip can yakar erkeklerin eli çok ağırdır sizin yaşadığınız duruma benzer durumlar bende yaşadım ama öyle vücudumu morartacak bana zarar verecek şekilde asla olmamıştır hep anneme babama söylerdim kızarlardı şimdi yaşlarımız olgunlaştıkça birbirimize eskisi gibi dalaşmıyoz oda vurmuyo eskisi gibi acaba yaşlarınız kaç ? belirli bir yaşdan sonra hepsi sakinliğe bırakıyoda ondan sordum. hatta uysallaşıyorlar sakinleşiyorlar abimin bu uysal hallerine zor alıştım hatta uysal olunca korkuyom la ben senden felan diyodum niye kızım diyodu çok mu kötü biriydim ben diyodu zaten abim bana vurduktan sonra hep vicdan yapar ağlardı senin abin nasıl? yaşlarınız kaç?

Bağırıp yüksek sesle odadan kovsa tekme tokat dayağı hakediyor yani! Offf ya ne diyim Size bilmiyorum.

Konu sahibi mecbur bi sene daha dayanacaksın ama karşılık vermeye çalışsan daha mı hırslanır ki acaba? Tabak çanak fırlat suratına yüzünü cırmala ısır hassas bölgesine tekme at Kendini hemen bir odaya kitle sonra. Pislik sevgiliye de hiçbişey anlatma "ayrıldık olmadı anlaşamadık " dedikten sonra. Ve en kısa sürede o salağı inandır gerçekten ayrıldığınıza

abisi ona tokat attığı için şikayet eden bir kız vardı.abisi2 yıl hapis cezası yemişti. bu haberi bul da abine göster. babam bişey yapmayabilir ama bir de devlet baba var de...

Ailen erkek diye tepenize cikarmis o salagi sorunun en buyugu cahil ailende !! kimsenin hakki yok sana siddet uygulamaya !!

Bence en büyük suç ailenizde. Kadın kısmı dururken erkek mi yaparmış hiç diye büyütülen nesiller, kapıyı bile açmamak için bayanlara el kaldırabiliyor demek ki.

Canım bencede darp raporu alıp polise anlatman cok mantıklı ..bu ülkede kadınlar sessiz sıra sıra bu hale geldik ! Kendi ayaklarının üstünde durabilecek güçte isen ailenden sana zarar verenleri Yavaşça uzaklaştır derim bu hayat boyle gitmez aklını basına topla

Orasida onun bilecegi is.
Hayir yani anlamiyorum abim sevgilisine bagirir kizi ben korurum abimle kavga eder beni arar benmle derrtlesir ama arkamdanda is cevirmeyi ihmal etmez
abinin sevgilisine hiç bir şeyini anlatma.kac kere daha kazık yemen lazım o kıza güvenmemek için? abinle barışması içinde hiç kendini hırpalama.abinle uzun bir süre yanına gelip konuşuncaya kadar konuşma.elbet senle konuşmaya çalışır.dersin sen böyle yaparsan elalem neler yapar bana diye.babanı da uyar bir daha olursa gidip darp raporu alıcam uyarın onu diye.

Kizlar hepinizin yorunlarini okudum dun basimin agrisindan yanitlayamadim cok ozurdilerim.
Yanimda oldugunuz icinde hepinize tesekkur ederim

Senden kaç yaş büyük bi iki tane de sen vursaydın . Erkek kardeşimle aramda 1 yaş var çok kötü kavga ederdik genellikle dayak yiyen ben olurdum ama sırf yüzünü çizeyim diye tırnaklarını uzatırdım çok dayak yiyince acayip sinirlenip bir iki tane de sağlam vuruyordum içim rahatlıyordu valla.

git darp raporu al sonra da göster abine gözü korkar daha da birşey yapamaz en ufak hareketinde polise vericem seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…