Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine
o kız var ya yarın öbürgün oda abinden dayak yiyince anlar yaptığı yanlışı

Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine
abinin sevgilisi var kızlarla gez toz ohhh,sana gelince mi namus bekçisi olmuşşş paşam...bir kadının kadından başka düşmanı olmazın en iyi örneği o sevgiliside....bigün abinden dayak yyiince anlar... babana söylee polise gidicem dee ezdirme kendini beyinsiz abine..

o kız var ya yarın öbürgün oda abinden dayak yiyince anlar yaptığı yanlışı
Orasida onun bilecegi is.
Hayir yani anlamiyorum abim sevgilisine bagirir kizi ben korurum abimle kavga eder beni arar benmle derrtlesir ama arkamdanda is cevirmeyi ihmal etmez

Canım polise gideceğim diye söyle şimdilik. ..Bir daha olursa darp raporu alacağım de. Korkma zaten yemissin dayagi ne yapacaklar daha.canim 19 yaşında genç kız dövülurmu gunahtir ya.
Koru kendini tehdit et. Hatta gece rahatsizlan iyice...Kus yere düş filan. De beyin kanaması geçiriyorum. Götür bunları acile. Ödleri b.klarina karişsin bir.
Yap bunu canım.

Canım polise gideceğim diye söyle şimdilik. ..Bir daha olursa darp raporu alacağım de. Korkma zaten yemissin dayagi ne yapacaklar daha.canim 19 yaşında genç kız dövülurmu gunahtir ya.
Koru kendini tehdit et. Hatta gece rahatsizlan iyice...Kus yere düş filan. De beyin kanaması geçiriyorum. Götür bunları acile. Ödleri b.klarina karişsin bir.
Yap bunu canım.
Zatn bnm cildim hassastir bi kac tokatta morarir ki suan el izi morluk kizariklik gersey var gozlerim kipkirmizi babm o halimi gorurse belki biraz insafa gelir

Darp raporu al sikayetci ol. Daha da hirslansa nolur zAten ne yazikki yemissin dayagi. Sen dik durursan cekinirler belki bi nebze

Ca
Zatn bnm cildim hassastir bi kac tokatta morarir ki suan el izi morluk kizariklik gersey var gozlerim kipkirmizi babm o halimi gorurse belki biraz insafa gelir
Canim sen bu aksam bu rahatsizlanma işini yap. Bak bir daha cesaret edebilecek mi.
Hastaneye götürün çok kötüyüm filan de başıma vurdu de.

Ya dogrudan yapma zaten. Sen bidaz daha morart kendini sinir krizi gecir ayil bayil. Hastaneye gotursunler mecbur. Orda acildeki doktor sorar zaten kim yapti diye sormazsa da hastane polisine iletin beni abim dövüyor dersin. Orda alirsin raporu. Ki kendi soyundan olana islenen suclarda ceza artar. Korkacak bir durum yok en fazla bir dayak daha yersin. Ben de babama yaptim aynisini yillar evvel ondan sonra dokunmaya totosu yemedi.

Ya dogrudan yapma zaten. Sen bidaz daha morart kendini sinir krizi gecir ayil bayil. Hastaneye gotursunler mecbur. Orda acildeki doktor sorar zaten kim yapti diye sormazsa da hastane polisine iletin beni abim dövüyor dersin. Orda alirsin raporu. Ki kendi soyundan olana islenen suclarda ceza artar. Korkacak bir durum yok en fazla bir dayak daha yersin. Ben de babama yaptim aynisini yillar evvel ondan sonra dokunmaya totosu yemedi.
Babam ztn dovemez beni cunku annem darp raporu almisti simdi ne anneme ne bana elleye biliyo

Babam ztn dovemez beni cunku annem darp raporu almisti simdi ne anneme ne bana elleye biliyo

En fazla bi daha dayak yersin dedigim abin zaten guzelim. Allah bilir bu dallamalar facete falan kadina şiddete hayir icerikli paylaşımlarda da bulunuyordur evde kardesini dovup dovup.

Suan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum
Abim isten geldi annemde komsuya gitmis bnm haberim yok kulaklikta kulagimdaydi duymadim kapiyi odaya geldi kapi caliyo duymuyomusun diye bagirmaya basladi(halbuki dovmeye yer ariyo)
Bende duymadim kulaklik vardi cik odamdan dedim oda bana saygili olucaksi sen varken kapiyi ben mi acicam dedi bende bagirmaya basladim cik odamdan noluyomus bi kapiyi acsan diye bu bana tekme tokat bildiginiz dalmaya basladi doverkende kendi kendine guluyodu suan kollarim kipkirmizi ve mor saclarimin yarisi yerde annemde bagirdi cagirdi babni aricam dedi ama babamda bsy yapmicak biliyorum napicm ben :KK61:
Kusura bakma ama abin olcak o yaratik tam bir okuz. Sen de git sikayet et pisligi.

X