Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

Allah abinin de babanin da cezasini versin. Babadan ne goruyosa onu yapiyo iste. Yakinda anneni de döver o. Küfredesim geldi. Canim gidip sikayetci olsana. Nedir bu cekingenliginiz anlamiyorum ya. Biraz kendinize guveniniz olsun. En fazla ne olabilirki gene dayak yersin ki zaten yiyeceksin. Kendine bunu yapma!!!!
Univ sinavina hzirlniyrm sikayet edememki :KK43: ztn unive gidicm ortaligi kristirmya grk yok

Yazıldı mı bilemiyorum ama ben ciddi manada, seni doverken gulmesine takıldım...Bu ciddi bir bozukluk,ne yalan soylim korkuttu beni

Ztn ailemden kaynaklaniyo annem en ufak biseyde seni abinlerin eline vericm fln diyo onlarda annemle babamdan yuz buluyo

İnanın tam bunu yazacaktım. Böyle kız kardeşine , ablasına karışan maganda tipler anne babalardan kaynaklı oluyor.

" Kalk abine / kardeşine su getir" den başlıyor bu işleme..

Bana göre bir evin içinde anne baba varsa ve erkek kardeşler/ abiler ağzını açıyorsa o ev cehalet kokuyordur.

Çok üzüldüm gerçekten. Ne yapılabilir ki buradan ? :KK43: Şikayet edesim geldi.
Babanız gerçekten birşey demeyecek mi ona ?

19 yasndayim dover bi ara saka ypmiyorm bildiginiz supurge borusuyla dovdu suan sadece sabrediyorm

sinirlerim bozuldu ben çok etkilenirim dayaktan. Allah yardımcın olsun canım okuyor musun evde misin?
abinin tırstığı biri varsa ona şikayet et

Sen ilerde kocan dövünce de ortaligi karistirmaya gerek yok mu diyeceksin. Yada ilerde kocan cocugunu supurge borusuyla dovdugu zaman aman susayim elalem ne der mi diyeceksin?? O zaman sana bol dayakli gunler dileyelim. Ayrica sinava girecek olanlar sikayette bulunamaz diye bi kanun maddesi yok.

İnanın tam bunu yazacaktım. Böyle kız kardeşine , ablasına karışan maganda tipler anne babalardan kaynaklı oluyor.

" Kalk abine / kardeşine su getir" den başlıyor bu işleme..

Bana göre bir evin içinde anne baba varsa ve erkek kardeşler/ abiler ağzını açıyorsa o ev cehalet kokuyordur.

Çok üzüldüm gerçekten. Ne yapılabilir ki buradan ? :KK43: Şikayet edesim geldi.
Babanız gerçekten birşey demeyecek mi ona ?
Demedi odaya gldi bkti gitti ama su okulum bitsin hpsinden uzaklasicm ayri bi eve cikicam

Sen ilerde kocan dövünce de ortaligi karistirmaya gerek yok mu diyeceksin. Yada ilerde kocan cocugunu supurge borusuyla dovdugu zaman aman susayim elalem ne der mi diyeceksin?? O zaman sana bol dayakli gunler dileyelim. Ayrica sinava girecek olanlar sikayette bulunamaz diye bi kanun maddesi yok.
Tbiki hyr sadece suan onlara muhtacim kendi parami kendim kazanamiyorum calismak istedim calistirmadilar

Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksız:KK57:Benim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..

Acaba abinize siz bilmeden ses tonunuzu yükselterek azarlayıcı bir ses tonuyla mı kovdunuz odanızdan?! Yoksa böyle saçma bir sebepten el kaldırmış olması çok mantıksız:KK57:Benim erkek çocugum yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla günümüzdeki kızlar fazla asileştiler yok polise şikayet ederim yok şuraya buraya şikayet ederim mantıgıyla yola çıkıp ne büyük büyüklüğünü bilir neden küçük küçüklüğünü bilir oldu..
Hyr sesimi yukseltmedim ben ztn odamdan cikmam derslerime calisirim oyun fln oynarim yani mumkun oldugunca az iletisim kurmaya calisirim onlarlaki hır gür olmasin dovmesinin sebbi abimin sevgilisi bnm bi cocuktan hoslandigimi abime yetistirmis oda dovmeye yer ariyodu

Bence arayin sevgilisine saydirin bana boyle bir sey yapilsa cok sinirlenirdim

19 yaşında koskoca kızı döven ayıyı şikayet et. hatta komple ananı babanı da şikayet etmen gerek. ne biçim anan baban var ya sinir oldum...

Kardeşimde olsa affetmem , dayak ne demek ya ! Heleki kapı için !
Ben olsam polisi arardım anne babamı da dinlemezdim , belli onlar yüz vermiş , baksınlar ne oluyor rapor tutuldu mu . Bu ne böyle ya çok sinirlendim

Suan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum
Abim isten geldi annemde komsuya gitmis bnm haberim yok kulaklikta kulagimdaydi duymadim kapiyi odaya geldi kapi caliyo duymuyomusun diye bagirmaya basladi(halbuki dovmeye yer ariyo)
Bende duymadim kulaklik vardi cik odamdan dedim oda bana saygili olucaksi sen varken kapiyi ben mi acicam dedi bende bagirmaya basladim cik odamdan noluyomus bi kapiyi acsan diye bu bana tekme tokat bildiginiz dalmaya basladi doverkende kendi kendine guluyodu suan kollarim kipkirmizi ve mor saclarimin yarisi yerde annemde bagirdi cagirdi babni aricam dedi ama babamda bsy yapmicak biliyorum napicm ben :KK61:

Bu yaptığı kanunlara göre suç. Bence karakola gidin. Şikayette bulunup darp raporu alın. Bunu sadece kendiniz için değil ileride onun eşi olacak kadın ve çocuğu olacak günahsız için de yapın. Siz karakola gidemiyorsanız (can güvenliğiniz tehlikedeyse) bence odanızdan gizlice polisi arayın onlar gelsin. Veya bir arkadaşınıza mesaj atın, adresi verin, onlar arayıp göndersinler. Belki de önce darp raporu alınıyordur, bir arkadaş öyle yazmış. İnternetten araştırın isterseniz. Bundan sonra sizi biri dövmeden önce iki kere düşünür. Bir de gülüyordu demişsiniz, hiç normal değil, tedavi olması lazım. Allah kolaylık versin.

Herkes yazmış darp raporu al ve şikayetçi ol önerisini ki bence de şikayet et. Bu tarz bir olayı ben de ailemden biriyle yaşadım o el bana kalktığı an "seni şikayet ederim" dedim münakaşa olarak kaldı. Şikayet etmekten korkma evet oldukça gençsin bu adamı korkutmazsan şiddet devam eder.

X