Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisinePsikokat mi abiniz? Kapiyi acmadiniz diye dayak yenir mi? Utanmasi gozunun ustunde kasin var diyip dalicak.
Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine
Ztn ailemden kaynaklaniyo annem en ufak biseyde seni abinlerin eline vericm fln diyo onlarda annemle babamdan yuz buluyokızma da ailenden kaynaklanıyor bence bu yüzü onlardan buluyor
baban ona temiz bir sopa çeksin belki akıllanır
Yok artık. Canım üzülme. Ailen mi yüz veriyor bu kadar...kaç yasındasin?sen varken kapiyi ben mi acicam
klasik türk ailesi erkek ne yaparsa yapsın kızılmaz,üstündürZtn ailemden kaynaklaniyo annem en ufak biseyde seni abinlerin eline vericm fln diyo onlarda annemle babamdan yuz buluyo
Canim korkma annene de babana da abin de söyle. Bir daha polise gideceğim de.Ztn ailemden kaynaklaniyo annem en ufak biseyde seni abinlerin eline vericm fln diyo onlarda annemle babamdan yuz buluyo
Evet butun yzu ailem veriyo okuyorum malesef sikayet fln edememki 19Yok artık. Canım üzülme. Ailen mi yüz veriyor bu kadar...kaç yasındasin?
Bir daha böyle birşeye kalkisirsa darp raporu alırım polise anlatir sin derdini de.babana da şöyle bunu canım.
Ispiyoncu yenge, verin bence siz de onun agzinin payiniAsil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine
Dha simdiden basladi ispiyonlamaya evlenince neler der dusunemiyormIspiyoncu yenge, verin bence siz de onun agzinin payini
Evet butun yzu ailem veriyo okuyorum malesef sikayet fln edememki 19
Okuyorum suan ne kadr kabul edemesemde onlara muhtacim ortaligi karistiramam bu sefer kotu evlat ben olurumCıkabiliyorsan git darp raporu al..YArın da sikayetci ol..Alsınlar iki gun iceri de balalım dokunabiliyor mu bir daha hödük..
Anne babada kabahat..
BAban nasıl bir sey yapmayacak?
ABlam bir kere ergenken bana avazı cıktıgı kadar bagırmıstı da rahmetli babam agzına etmisti kime bagırıyorsun sen diye..
Edepsize bak, sinirlendim..