Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

-Siyah-

Atam ♡
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
524
369
Suan o kdr kotuyum ellerim titreye titreye yaziyorum cumleleri kafamda toparliyamiyorum
Abim isten geldi annemde komsuya gitmis bnm haberim yok kulaklikta kulagimdaydi duymadim kapiyi odaya geldi kapi caliyo duymuyomusun diye bagirmaya basladi(halbuki dovmeye yer ariyo)
Bende duymadim kulaklik vardi cik odamdan dedim oda bana saygili olucaksi sen varken kapiyi ben mi acicam dedi bende bagirmaya basladim cik odamdan noluyomus bi kapiyi acsan diye bu bana tekme tokat bildiginiz dalmaya basladi doverkende kendi kendine guluyodu suan kollarim kipkirmizi ve mor saclarimin yarisi yerde annemde bagirdi cagirdi babni aricam dedi ama babamda bsy yapmicak biliyorum napicm ben

Psikokat mi abiniz? Kapiyi acmadiniz diye dayak yenir mi? Utanmasi gozunun ustunde kasin var diyip dalicak.

Psikokat mi abiniz? Kapiyi acmadiniz diye dayak yenir mi? Utanmasi gozunun ustunde kasin var diyip dalicak.
Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine

Asil derdi ben bi cocukta hoslaniyodm bunuda guvendim abimin sevgilisine soyledim oda gitmis siyahin hoslandigi bi cocuk var diye abime yetistirmis sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa cok pis laflar edebilirim abimin sevgilisine

Abinizin sevgilisi var ama sizin birinden hoşlanmanız mı tuhaf? Ayy tam bir maganda. Babanız fazla yüz vermiş.

Ztn ailemden kaynaklaniyo annem en ufak biseyde seni abinlerin eline vericm fln diyo onlarda annemle babamdan yuz buluyo
klasik türk ailesi erkek ne yaparsa yapsın kızılmaz,üstündür

o yüzden artıyor bu kadın cinayetleri yetiştirilme biçiminden

bugün kız kardeşini döven yarın eşini döver

Ispiyoncu yenge, verin bence siz de onun agzinin payini

Cıkabiliyorsan git darp raporu al..YArın da sikayetci ol..Alsınlar iki gun iceri de balalım dokunabiliyor mu bir daha hödük..

Anne babada kabahat..
BAban nasıl bir sey yapmayacak?

ABlam bir kere ergenken bana avazı cıktıgı kadar bagırmıstı da rahmetli babam agzına etmisti kime bagırıyorsun sen diye..

Edepsize bak, sinirlendim..

akşam saati evde erkek varsa kapıyı o açar zaten bi kızın açacağına
ama karşındaki erkek değil hanzo
git darp raporu al bence elinde olsun

Okuyorum suan ne kadr kabul edemesemde onlara muhtacim ortaligi karistiramam bu sefer kotu evlat ben olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…