Kizlar cok kotuyum abimden dayak yedim :(

Lütfen onu kınama
O ultra saygılı bir kız annesi
Kız isen haddini yerini bileceksin
Kapı daha çalmadan ayak sesinden anlayıp açacaksın
Yoksa dayak yersin ve hakedersin

Lütfen onu kınama
O ultra saygılı bir kız annesi
Kız isen haddini yerini bileceksin
Kapı daha çalmadan ayak sesinden anlayıp açacaksın
Yoksa dayak yersin ve hakedersin
İnanın 4 yıl oldu buraya üye olalı, ilk defa bir mesaja bu kadar sinirlendim. Ve cidden kalp kıracak şekilde bir şeyler yazmak istedim, ama yine de tuttum kendimi olabildiğince süzgeçten geçirerek yazdım.
Ama bu hanımefendi deyim yerindeyse aklına ne geldiyse kusmuş. Neden insanlar aklına ilk geleni düşünmeden savururlar anlamıyorum. Biraz makul olur insan ya hu! Kız gelmiş dayak yemiş, can havli ile mesaj yazıyor, bu zat da naptın da yedin dayağı saygılı ol diyor. Şimdi cidden hak reva mı bu? esas saygılı olması gereken düpedüz kendisi. Madem bu kadar saygısız, empati yoksunu kendisi, şimdi onu bunu eleştirip de hiç saygı beklemesin zira bulamayacak.
E bir de yetmemiş, müthiş anneliğinden bahsetmiş, ki şu konuda kimse onun kızını, ebeveynliğini merak etmiyordur iddiasına girerim. Şu an bu hanım ile uğraşacağımıza konu sahibi ile ilgilenmemiz gerekirdi ki eğer o müthiş felsefe yüklü mesajları olmasa idi.

O seni şikayet eden abinin sevgilisiyle abini evlendirmek için elinden geleni yap.
Kapıyı açmadı diye kardeşini döven karısına neler neler yapmaz.
Nasıl olsa o abinizden çeker cezasını.
vallahi bence de
nefret ederim birini doldurup dövdürmeye kalkandan
ama bazı böyle aslanlar evlenince kuzuya dönüşüyor orasını bilemedim

ayrıca konu sahibinin ailesine laflar hazırladım söyleyemiyorum

Ozur diledi hediye aldi ama o dyk nasil unutulurki hala icimde ona karsi bi kin nefret var
Bence abinizin yaptıgı ''HAYVANLIK'' Asla unutulmaz ama yinede Özür dilemesi ve hediye alması içinde bir yerlerde İnsani tarafının oldugunu gösteriyor.. Bir erkek ne kadar sevgili yapsa da aynı şeylerin kıkardeşinin yapmasına tahammülsüz oluyorlar.Birde sevgilisi olan o kız sizin anlattıklarınıza bire bin katarak nasıl anlatıp dolduruşa getirmiş de olabilir. Unutmayın ki, İnsana kendi kanından kendi canından olan kişiden daha yakın kimse olmaz olamaz. Bu sebepten Abinizi affedin demiyorum ama olaya sağduyulu yaklaşın ve abinizin nefretini değil sevgisini kazanmaya bakın. Dünyada ''SEVGİ'' ve SAYGININ açamayacagı hiç bir kapı yoktur!!.. Siz abinizi gösterdiğiniz hoş görü saygınızla Dövün O sizin bu iyi niyetiniz karşısında her gün binlerce defa ölüp ölüp dirilsin. Ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…