- 3 Mayıs 2015
- 13.263
- 48.644
Allah yardimcisi olsun abinizin.
Bgn geldi ozurdiledi hediye fln almis ama o yedigim dayagi hala unutamiyorum
Şimdi sizin kızınızla konunun alakası nedir çözemedim hakikaten. Yoksa siz de kızınız az diklendi diye abisinin dövmesine ses çıkarmıyor musunuz? Eğer öyleyse çok yazık derim, bir şey demem olan kızınıza olur bize ne sanki ama buraya gelip de elin evladı hakkında gelişine laf söyleyemezsiniz. Hele de bu şiddete bahane arayan bir yönde ise hiç yapamazsınız. Burada evet, sen de vur diyen yorumlar olmuş siz de diyebilirdiniz ki kızım böyle yapma, şiddete şiddetle karşılık verme. Böyle demiş olsaydınız, emin olun herkes katılırdı. Bu yorumda da sanki böyle demişsiniz gibi bir de arkasındayım nidaları atıyorsunuz. Halbuki ilk mesajınızda abine diklendin de mi dayak yedin demişsiniz dümdüz. Az tutarlı olun, düpe düz ses çıkarma, çıkarıyorsan da ye dayağını otur demişsiniz işte. Kapıya bakmamak saygısızlık değildir, üstüne üstlük kız duymamış, ne var insanlık hali. Dayağa bahane uyduranları kastederek hepinizi esefle kınıyorum son söz olarak.
Yok ztn yuzune bakmiyorumAffetmeyin yüz vermeyin sevgi göstermeyin
Bir süre nefret ediyormuş gibi bakın da vicdan azabı çeksin pislik
İnanın 4 yıl oldu buraya üye olalı, ilk defa bir mesaja bu kadar sinirlendim. Ve cidden kalp kıracak şekilde bir şeyler yazmak istedim, ama yine de tuttum kendimi olabildiğince süzgeçten geçirerek yazdım.Lütfen onu kınama
O ultra saygılı bir kız annesi
Kız isen haddini yerini bileceksin
Kapı daha çalmadan ayak sesinden anlayıp açacaksın
Yoksa dayak yersin ve hakedersin
vallahi bence deO seni şikayet eden abinin sevgilisiyle abini evlendirmek için elinden geleni yap.
Kapıyı açmadı diye kardeşini döven karısına neler neler yapmaz.
Nasıl olsa o abinizden çeker cezasını.
Ozur diledi hediye aldi ama o dyk nasil unutulurki hala icimde ona karsi bi kin nefret varTam anlamıyla küsün tavır koyun.özür dileyene kadar da konuşmayın!
Bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye, Bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye?
Bence abinizin yaptıgı ''HAYVANLIK'' Asla unutulmaz ama yinede Özür dilemesi ve hediye alması içinde bir yerlerde İnsani tarafının oldugunu gösteriyor.. Bir erkek ne kadar sevgili yapsa da aynı şeylerin kıkardeşinin yapmasına tahammülsüz oluyorlar.Birde sevgilisi olan o kız sizin anlattıklarınıza bire bin katarak nasıl anlatıp dolduruşa getirmiş de olabilir. Unutmayın ki, İnsana kendi kanından kendi canından olan kişiden daha yakın kimse olmaz olamaz. Bu sebepten Abinizi affedin demiyorum ama olaya sağduyulu yaklaşın ve abinizin nefretini değil sevgisini kazanmaya bakın. Dünyada ''SEVGİ'' ve SAYGININ açamayacagı hiç bir kapı yoktur!!.. Siz abinizi gösterdiğiniz hoş görü saygınızla DövünOzur diledi hediye aldi ama o dyk nasil unutulurki hala icimde ona karsi bi kin nefret var