Kızlar çok kısa boyluyum.Boy uzatma kitabının pdf dosyasını arıyorum.Yardımcı olur musunuz?

melek200

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
17
0
Merhaba kızlar boyum çok kısa ve çok mutsuzum.Bu yüzden boy uzatma çağreleri arıyorum yaşım 24 bana bir çözüm öneriniz var mıdır ? Düşünce gücüyle uzamak ya da uzama kitabı?

bende de var o dertten :KK43:
boyum 1.65 keşke şöyle 5-6 cm daha uzayabilsem diyorum...
yani biraz bacaklarım kalın ve böyle pantolon giydiğimde hiç beğenmiyorum ama napalım :)) topukluyla kurtarıyorum kendimi bende :)

Merhaba kızlar boyum çok kısa ve çok mutsuzum.Bu yüzden boy uzatma çağreleri arıyorum yaşım 24 bana bir çözüm öneriniz var mıdır ? Düşünce gücüyle uzamak ya da uzama kitabı?
düşünce gücüyle boy mu uzarmış ? :KK57: balığın o siyah kısmı iyi gelir onu biliyorum ama düşünce gücünü hiç duymadım

Umudunu kes.
Bende kestim.
21 yasina kadar uzar bi insan ancak.
Bende kisayim.
1.57 saniyodum kendimi, megersem 1.55 bcukmusum gecen gun ogrendim travma yasadim.
Ama atlattim ya.
Hayat guzel.
Senin boyun kac?

Yas 24 daha ne boy uzatmasi. O is 18 de biter, hikaye o kitaplarda yazanlar. Bence kendini oldugun gibi kabullen, ben de 163 um eskiden kisayim diye uzulurdum asinda cok kisa degil ortaboy. Ama sana bisey soyliyim erkeker yatakta uzun boylulari semiyolarmis :-D erkeklerde aslinda orta boylu minyon tipli kadin zaafi var ister inan ister inanma. Uzunlara bakiyolar sadece, eger zayifsan formun iyiyse guzel de giyiniyosan boy cok onemli degil

Ben de takardım o yaşlardayken ama inan ki değmez düşünmeye,biliyorsun ki bir yaştan sonra uzamak mümkün değil.E n'apalım biz de hayata mı küselim?Hayır,tabii ki...Kendindeki güzel yönleri,sadece görüntü değil her anlamda, keşfet ve bunları öne çıkar.Ve en önemlisi sakın kimseye(en yakın gördüğün dostuna dahi) bu konudaki zaafını yansıtma.Densiz insanların zaman zaman kötü şakalarına,sözlerine maruz kalabilirsin,hemen işi şakaya vur ve alt et onları:)

herkes kendi tecrübesine göre yaşar dünyayı, kötü evlilik geçiren evlenme der, boyu kısa olan herşeyi denemiş olan işe yaramadıysa işe yaramadı boşa uğraşmayın der-ki herşeyi denediği de meçhuldur-. düşünce gücüyle boy uzatıldığını duymadım belki yogi kazım gibi kendi vücudunla konuşmayı başarıp hgh hormonu ürettirebiliyorsan başka:) ama çok ümitlenmemek lazım. bence daha fiziksel bir şey gerekli spor gibi diyet gibi , hap şeklinde olan değil de haricen uygulanan super growth gibi bitkisel ürünler gerekli. bi araştır canım

Boy Uzatma kitabı değil de boyunu takmamayi ogrenmen için kitap önerebilirim :KK66:

Ayrıca çağre değil çare. Çok rahatsiz oldum düzeltmek istedim:kahve:

Sarı kantaron yağı ile dr un kemik ucu kapanmış uzamaz dediği uzamış , netde okudum . Dogrumudur acaba . Kaç tane boy uzama konusu hortlattim ama kimsede ses yok.

X