Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kızlar çok iyi bir kapatıcı almak istiyorum artık hangisini önerirsiniz?

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
kızlar bugüne kadar kaç tane marka kullandım hiçbiri istediğim kapatıcılığı sağlamıyo istediğim gibi kapatmıyo hangisini öneririsiniz nasıl almalıyım fiyatı önemli değil yeterki çok güzel kapatsın doğal dursun....

Evet benm de iyi bir kapatıcı almam gerek uygun bir fiyata

Evet benm de iyi bir kapatıcı almam gerek uygun bir fiyata

vallahi bende bu zamana kadar hep en fazla 20 milyonluklardan alıyodum avondanda alıyodum ama hiç biri istediğim gibi kapatmıyo doğal durmuyo artık iyi bitane alıcam fiyatı önemli değil 60,70tlde olabilir zaten fazla makyaj yapmıyorum bana baya uzun süre gider verdiğim parayada değer

Son düzenleme:

60 çok pahalı canım 2-3 gün akmaması lazım heralde 60 liralık bişey olucaksa

kapatıcıyı nasıl kullanıyorsunuz sadece goz altınamı suruyorsunuz yoksa fondeten gıbı butun yuzemı uyguluyorsunuz fondetenden ve pudradan dahamı etkılı yada dahamı dogal duruyor bılgı verırsenız sevınırım...

ben fondoten olarak diorun capture total ini kullaniyorum. süper kapatici :) eger makyaj yapmicak isem kapatici olarak kullanip azcik pudra sürüyorum yüzüme oluyor bitiyor :)

ben fondoten olarak diorun capture total ini kullaniyorum. süper kapatici :) eger makyaj yapmicak isem kapatici olarak kullanip azcik pudra sürüyorum yüzüme oluyor bitiyor :)

hiç duymadım o markayı ama bakıcam bakalım teşekkür ederim

ben bütün yüzüme sürüyorum aslında gözaltlarına ayrı almam lazım tüm makyaj malzemelerimi yeniliycez eksiklerimde çok var ama önce kapatıcaya ihtiyacım var

Son düzenleme:
kızlar benimde cildim yaglı ve gözenekleri sivilce izlerini kapatmak için flormarın stick olan fondonetinini kullanıyodum ama s8 di ama bulamadım iyikide bulamamışım:)
özellikle yağlı ciltlere stik fondoten ii gelmiyomuş. satan kız flormar mattouch vite M303 NORMAL BİR FONDOTEN denedi yüzümde süper kapattı.hatta yanında birde bronzing powder pudra ve 601 numarabir allıkla birlikte gerçekten istediğim makyajı elde ettim.cilt pürüzsüz görünüyor.hepsini şuanda bi ind. varmış 66 tl ye aldım.

ben bütün yüzüme sürüyorum aslında gözaltlarına ayrı almam lazım tüm makyaj malzemelerimi yeniliycez eksiklerimde çok var ama önce kapatıcaya ihtiyacım var

diorun fondötenleri 150-200 tl civarında diye biliyorum canım.

bende flormar kullandım şuandada hala yenisini alana kadar onu kullanıyorum ama yetrince kapatmıyo kötü duruyo benimde izler var....ama diğer dediğine bakıcam yazıyorum bunuda kağıda

dıorun kapatıcısını kullanıyorum ben çok memnunm tavsiye ederim

evet pahalı canım ama boynerde boynet kartına indirim faln oluyor

kızlar baska hangi markalar iyidir tam kapatıcılık sağlar hangi marka alsamki bida değiştirmek istemiyorum memnum kalmak istiyorum

ben benefit boi-ing kullanıyorum benefit gerçekten çok iyi bir marka
memnun kalmadıgım ürünü olmadı
estee lauder double wear da güzeldir ama yazın estee dağılırken benefit aynen sürdüğünüz gibi kalır
vazgeçemediğim bir üründür -renk tonu da estee ye göre daha gerçekçi

ysl nin de stick olanı öneririm ,ama benefit bambaşka

hmm benefit daha önce duymadım pek makyaj malzemesi fazla bilmiyorum ondan heralde... teşekkür ederim cnm bunuda not aldım hepsine bakıcam bakalım deniycem güzel kapatırsa alırım...cnm sen kaç liraya alıyosun

Son düzenleme:
dior capture total serun icerikli cok yogun bi fondoten ekstra kapaticiya ihtiyac duymazsiniz ayrica bit kadar sisesi 1 yil falan yetio. tekin acarda 217 tlymis. Birtanede chanelin var kullandigim adina gidip bi bakayim öyle yazayim size o da günlük makyaj icin iyi bence

kryolan marka cok cok iyi gelin makyajlarini bile cogu kuafor bu marka ile yapiyor. fiyati da dior kadar pahali degil ortalama 90 gibi birseydi ben gecen sene aldim yariya bile ulasamadim daha. Magazasina gidip bi dene kesin memnun kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…