dior capture total serun icerikli cok yogun bi fondoten ekstra kapaticiya ihtiyac duymazsiniz ayrica bit kadar sisesi 1 yil falan yetio. tekin acarda 217 tlymis. Birtanede chanelin var kullandigim adina gidip bi bakayim öyle yazayim size o da günlük makyaj icin iyi bence
kryolan marka cok cok iyi gelin makyajlarini bile cogu kuafor bu marka ile yapiyor. fiyati da dior kadar pahali degil ortalama 90 gibi birseydi ben gecen sene aldim yariya bile ulasamadim daha. Magazasina gidip bi dene kesin memnun kalirsin.
Kızlar ben kryolan kullanıorum 70 tl ama süper bir ürün üstelik 1 yıldır bitmiyor...
ben bütün yüzüme sürüyorum aslında gözaltlarına ayrı almam lazım tüm makyaj malzemelerimi yeniliycez eksiklerimde çok var ama önce kapatıcaya ihtiyacım var
aynen öyle hepsinin ayrı bir özelliğin var kapatıcı cilt için göz altı ise concealer kapatıcı istersen max factörde paint stick diye bi ürün var hem kapatıcı hemde fondoten fiyatıda 40 kusur birşey concealer istersende yves rocher ın kini önerebilrim morlukları falan tamamen kapatıyo
Kızlar ben ne zaman fondoten alacağımı söylesem, bu genç yaşta fondoten kullanmana ne gerek var diyorlar.. kapatıcılar daha mı az zararlı,daha mı genç işi??
bu arada pudradan ve verdiği o pikselli,mat görüntüden de nefret eden bir insanım
kapatıcıyı yüzünemi sürüyosun anlamadım:S kapatıcı göz altı fondoten tüm yüze uygulanıyo.
buarada rimmel londonın kapatıcısını kullanıyorum içinde yesil yuvarlak bi şey var o göz altı morluğunu alıyomus beğendim ben
Fataldanger, kesinlikle kesinlikle kesinlikle tüm yüze kapatıcı sürme. O söylediğin ürün de fondötenden zararlıdır. Fondöten için de; alabilirsin bence yaş olarak bir problem yok. Ama daha az zararlı birşey istiyorum diyorsan; renkli nemlendirici alabilirsin. Ben çok memnunum. Seneler oldu r. nemlendiriciye geçeli. Cildinde sivilce vs sıkıntısı yoksa, ton eşitlemek için gayet uygun bir ürün. Diyorsan ki cildim problemli; o zaman da fondöten derim. Gerçi problemliyse cildin, dermatolog da derim bir yandan:)
Yani biraz bakış açısına bağlı, problemleri gizlemek istiyorsan yetersiz gelir renkli nemlendirici, sivilcelerin görünümünü filan hafifletmez. O manada söyledim. Fondöten de bozuk cildi daha da bozar bir yandan haklısın; ama kısır döngü işte, sivilce çıkar fondöten sürersin yine sivilce çıkarO nedenle bence tedavi görmek lazım cilt kötüyse. Ama yine de iyi markaların fondötenleri bu kadar problem yaratmıyor. Dermatoloğum ben tedavi görürken mesela kullanma dememişti, ne kullandığımı sorup devam edebilirsin demişti. Rahat atlatmıştım dolayısıyla, izleri filan saklayabilmiştim o dönemde.
ne marka fondoten kullanmıştın mesela o dönemde izleri öyle iyi kapatan? Bir de kime desem boşver dermatologa falan gitme,kendin de halledersin evde kullanacağın ürünlerle cilt ve iz sorunlarını diyor. Cildiyeciler genellikle pek verimli şeyler yazmıyormuş ve tedavi çok da işe yaramıyormuş diye duydum. Sen git mi dersin?
Sorunun ne ölçüde? Birkaç sivilce için evet gitme. Ama eğer benim gibi büyük ve iz bırakan sivilcelere sahipsen KESİNLİKLE öneririm. Ben çok faydasını gördüm. Eğer ufak tefek sorunalrın varsa; benzamyscin gel (böyle mi yazılıyordu hatırlamıyorum) al-ya da git yazdır. Ha sıkıntıların fazlaysa zaten ağızdan alınan haplarla antibiyotik vs bir tedavi uygulayacaktır sana doktor. Ki bu da cidden evde senin halledemeyeceğin şeyleri çok da güzel çözüyor.
Ben lancome un color id sini kullanıyordum, orta derece kapatıcılığı vardı. Yağlandırmıyordu, gözenekleri de tıkamıyordu. Güzeldi, ama ihtiyaç duymuyorum şimdi.
Tretin veya türevi kullanabilirsin; soyucu krem. Ama doktora git o yazsın. Bu arada kullanırken de aman güneş koruyucu kullanmayı aksatma, geceden sürüyosun soyucuları, ama sabah güneşe çıkarken illa ki güneş koruyucunu ihmal etmiyosun. Bu arada tam vakti, yaz iyice bastırmadan hallet bence. Contratubex de veriyor bazı doktorlar. Hepsi aynı şey. Faydasını görürsün kesin.
Siyah nokta zor iş fataldander ya:) Kadınların korkulu rüyası. Ben düzenli peeling& kil maskesiyle üstesinden geldiğimi düşünüyor(d)um, taaa ki burun estetiğine kadar, altından çıkanlar beni de sinir ediyor. Düzeltene kadar canım çıkmıştı, şimdi sil baştan uğraş dur. Bu arada peeling de lekelere çok iyi geliyor. Onu da cilt bakım rutinine ekle eğer yapmıyorsan.
kızlar bugüne kadar kaç tane marka kullandım hiçbiri istediğim kapatıcılığı sağlamıyo istediğim gibi kapatmıyo hangisini öneririsiniz nasıl almalıyım fiyatı önemli değil yeterki çok güzel kapatsın doğal dursun....
çok pahalıymış cnm ama yaa bana kalsa alırım ben ama eşim hayatta vermez okadar para