Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kızlar çok iyi bir kapatıcı almak istiyorum artık hangisini önerirsiniz?

Yok Yok; roacc. sana göre değil kesinlikle, taammen sivilceler için olan bir şey, hiiiç o sıkıntıya girmene gerek yok. Roacc. kullanımından sonra o kusturduğu sivilceler çoğu hastada aşırı iz bırakır, çukurluklar bazı bazı. İşte bu söylediğim soyucu kremler onlara verirlir hatta, çukur görümünü bile hafifleten şeyler. O nedenle doktor kontrolünde yazdır diyorum. Olur da görüşemeyiz; sen doktora gidersin doktor sana güneş koruyucu demeyi unutur, bak tekrar söylüyorum: yüksek spfli krem aman dikkat kesin kullan.

Peelingi de sivilcen yoksa yapabilirsin diye düşünüyorum aslında; yağ bezesi tam gözümde canlanmadı nasıl bir sorun oluyor:) Ama dikkatlice uygulayabilirsin ne olacak ki? Ben misal sivilcem olduğunda sivilcelerime sürmeden yavaş yavaş yapıyorum. Bir de arkadaşlar duymuştum, banyoda ipek keseyle yumuşak yumuşak kese yapıyorlarmış yüzlerine, ona da iyi oluyor diyorlar. Belki ööyle yapabilirsin?

Burnumu sorarsan; iyi işte idare edder diyim, 35günlük, ekstrem bir sıkıntı yok, yandan filan güzel de önden biraz çıkıntısı var ama millet fark etmiyo, bakalım doktor masaj filan verdi. Düzelir umarım. O hevesle yapıyorum masajımı:)

çok teşekükr ederim verdiğin bu bilgiler için. şimdi ben randevu alayım bi dermatologdan.

ben de burnumdan ameliyat oldum,bilirim o durumları:)

ay umarım güzelce sonuç alırsın da arkamdan kız aklıma girdi, ne işim vardı doktor doktor dolandım demezsin:) ama ben valla tecrübemden dolayı yazıyorum, pürüzsüz ciltler dilerim:)

Teşekkür ederim prmaprima randevu aldım devlet hastanesinden. Tam dokuz nisana verdiler. Bu arada dermatoloğa gitmeden önce araştırır mısın sen böyle hangisine gitsem hangisi iyiye benziyor diye?ben biraz hastanenin sayfasına baktım,kanım bir kadına ısındı. Yazdığı makaleler de zaten cildin ciddi hastalıkları değil daha çok kozmetik yönden iyileştirilmesine dayanıyor gibi geldi. Ondan aldım randevuyu o yüzden.

Çok iyi yapmışsın; belki sana kullanman için ürün filan da önerir, kozmetikle ilgileniyorsa, yıkama jeli vs. Ben çok incelemedim, etrafımda bana yardımcı olabilecek dermatolog tanıdıklarım oldu hep, onlarla bi şekilde götürdüm işi diyeyim:) Onların tavsiyelerine göre de hastaneye gidip isteklerimi belirttim, oradakiler de yardımcı oldular. En iyisini sen yapmışsın araştırarak.

doktorların özgeçmişleri var,oraları okudum,ve bana yönelik yapılacak şeyleri yapacağını düşündüğüm doktoru seçtim.Diğerleri için ben zaman kaybı olurdum,çünkü sedef veya egzama veya benzeri türde ciddi hastalıklarla uraşıyor adamlar seni ciddiye alırlar mı demi..Ben daha bir böyle estetik anlamda uzmanlaştığını düşündüğüm doktoru seçtim,dermakozmotoloji alanında uzmanlaştığı yazıyordu.Sanırım cildin kozmetik,estetik açıdan incelendiği bir daldır diye düşündüm

loreal'in var..

ben hiç kapatıcı kullanmazdım, açıkçası belki bir gün lazım olur diye almıştım..

aylar sonra aklıma geldi bir kullanayım dedim.. gerçekten de hiç anlaşılmıyor kapatıcı olduğu..

zaten aldığım yerdeki adam da teninizden hiç farkı yok, özelliği bu demişti..

canim MAC urunlerini denedin mi?
ben MAC kullaniyorum, studio sculpt spf 15 foundation cok memnunum. cildim bu aralar hamilelikten dolayi cok pul pul oluyor surdugumde geciriyor pullasma da olmuyor cenemde falan. hem kPaticilik ozelligi iyi hem de ben altina krem uyguluyorum nemi de hapsediyo.
siddetle tavsiye edilir!

Make up forever full cover cok cok iyi hem goz alti hem tum yuz dovmeleri bile kapatiyr suda cikmiyr canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…