Şimdi tretin ve contratubex gerçekten işe yarar kremlermi?kesinlikle randuman alırmıyım sence? o zaman ben dermatoloğa gidip bu ikisini söyleyim muayene sonucu,o da ikisinden birini yazsın.Genelllikle herkes roaccatune iyi diyor ama o sivilce izleri için değil sivilceler için dimi?
Peeling yapmayı düşünüyordum ben,ama cildin sorunlu bir cilt yağ bezeleri var ,yapmaman daha iyi demişti bir kozmetik uzmanı. şimdi bilemedim ne yapsam..
Bu arada burnun güzel oldumu?geçmiş olsun:):)
Yok Yok; roacc. sana göre değil kesinlikle, taammen sivilceler için olan bir şey, hiiiç o sıkıntıya girmene gerek yok. Roacc. kullanımından sonra o kusturduğu sivilceler çoğu hastada aşırı iz bırakır, çukurluklar bazı bazı. İşte bu söylediğim soyucu kremler onlara verirlir hatta, çukur görümünü bile hafifleten şeyler. O nedenle doktor kontrolünde yazdır diyorum. Olur da görüşemeyiz; sen doktora gidersin doktor sana güneş koruyucu demeyi unutur, bak tekrar söylüyorum: yüksek spfli krem aman dikkat kesin kullan.
Peelingi de sivilcen yoksa yapabilirsin diye düşünüyorum aslında; yağ bezesi tam gözümde canlanmadı nasıl bir sorun oluyor:) Ama dikkatlice uygulayabilirsin ne olacak ki? Ben misal sivilcem olduğunda sivilcelerime sürmeden yavaş yavaş yapıyorum. Bir de arkadaşlar duymuştum, banyoda ipek keseyle yumuşak yumuşak kese yapıyorlarmış yüzlerine, ona da iyi oluyor diyorlar. Belki ööyle yapabilirsin?
Burnumu sorarsan; iyi işte idare edder diyim, 35günlük, ekstrem bir sıkıntı yok, yandan filan güzel de önden biraz çıkıntısı var ama millet fark etmiyo, bakalım doktor masaj filan verdi. Düzelir umarım. O hevesle yapıyorum masajımı:)
Çok iyi yapmışsın; belki sana kullanman için ürün filan da önerir, kozmetikle ilgileniyorsa, yıkama jeli vs. Ben çok incelemedim, etrafımda bana yardımcı olabilecek dermatolog tanıdıklarım oldu hep, onlarla bi şekilde götürdüm işi diyeyim:) Onların tavsiyelerine göre de hastaneye gidip isteklerimi belirttim, oradakiler de yardımcı oldular. En iyisini sen yapmışsın araştırarak.
kızlar bugüne kadar kaç tane marka kullandım hiçbiri istediğim kapatıcılığı sağlamıyo istediğim gibi kapatmıyo hangisini öneririsiniz nasıl almalıyım fiyatı önemli değil yeterki çok güzel kapatsın doğal dursun....
kızlar bugüne kadar kaç tane marka kullandım hiçbiri istediğim kapatıcılığı sağlamıyo istediğim gibi kapatmıyo hangisini öneririsiniz nasıl almalıyım fiyatı önemli değil yeterki çok güzel kapatsın doğal dursun....