kızlar çok gerildim ,yardım edin

Eşeğin aklına karpuz kapuğu sokmayın...

Bakmasa bile bakacak artik dikaktini cekicek aklinda yokken aklina sokmussunuz gerçekten kizi takip etmenize cok guldum canom benim bukadar takıntı yapma abartma :))

insanlar aynı iş vs durumunda da sürekli yan yana gelebiliyor. ne yapılmasını istiyorsun peki siz o şehirden gidin o zaman. yazık sevgiline ya

Sanırım sizde çirkinlik kompleksi var. 2 sene önceki kızı kıskanıp stalker gibi takip etmek özgüvenli güzel bir kadının işi olamaz çünkü. Kız zaten adamı reddetmiş, bitmiş gitmiş. Gündeme neden getiriyorsunuz? Yok maaşını 1 haftada yer vs, zenginliğini kompleks yapmayın bari. Kızın umrunda değilsiniz, reddettiğine göre adam onun tipi değil. Boşverip ilişkinize bakın bence. Huzursuzluk yaratınca adam hakikaten başkalarına bakacak bu sefer.
Ayrıca 10 bin TL'lik kredi kartı borcu kapatma karşılığında sizinle çay içmek isteyen tipler olduğu için mi güzel olduğunuzu düşündünüz? Güldüm çünkü yurdum erkeğine nefes alsan yeter yahu. Böyle zihniyetlerle dolu etraf. İlişkinize yazık etmeyin.

sizin obsesif takintilariniz var bu durum nirmal degil bi uzmana gorunun samimiyetle soyluyorum yoksa hem kendi hayatini hem nisanlininkini cok zorlastirirsin isin diger tarafi esegin aklina karpuz kabugu dusurmek diye bi deyim var bilmembilir misiniz

Kendi kendine takinti yapmissin. gelince kiz birazcik dikkatli ol ama sevgilini de sikma

valla bıde bence kız haklı..brda kım olsa senın gıbı takardı..ama bız suan dert sende oldugu ıcın beynımızlannnn dusunebılıyoruz bacım eşşağaaann aklına karpuz kabugu hehehe

güzelllik bu kadar önemli bir kriterse yeryüzünde bir sürü bir yerleri güzel olan kadın var. ne yapalım şimdi hepsini rakip görüp kaygı mı yaşayalım? her güzele bakacağını düşünüyorsanız başka da, düşünmüyorsanız neden bu kadar sorun oluyor ki.
insanlar kendine sorun arıyor, başka da açıklaması yok gibi.

biz bayanlar hep aynıyız işte :) bence sevgilinizden en ufak bir şüpheye düşmeyin,gerçekten çok sakin açıklamalar yapmış ve ortada sizin hüsnükuruntunuzdan başka hiçbirşey yok, ha kız güzel olabilir ona lafım yok ama, bir de kendinizi sevgilinizin yerine koyun, siz ondan daha yakışıklı birini gördüğünüzde onunla mı ilgileneceksiniz? sevmek böyle birşey değil ki, adam sizi seviyor besbelli, yoksa açıklama bile yapmaz kestirip atardı, siz de bakımlı ve temiz olursanız zaten sizi sevdiği için en güzel siz olacaksınızdır :)

benimkinin bi sürü güzel kızlarla mazisi oldu. pek sormuorum. hadi yer deişelim benimkiyle nasıl başa cıkarsın bilmem kıskanclık ozgüven eksikliği olan ınsanlarda daha fazla olur.

Ben üniversitedeyken 2 tane öğretim görevlisi vardı. Büyük bir üniversiteden gelmişlerdi. Boşanmışlar ve odaları karşılıklıydı. Ve ikisi de yeniden evlenmişti.Onlar ne yapsınlar bu durumda ölsünler mi? :) Siz bu konuyu baya abartmışsınız

benimkinin bi sürü güzel kızlarla mazisi oldu. pek sormuorum. hadi yer deişelim benimkiyle nasıl başa cıkarsın bilmem kıskanclık ozgüven eksikliği olan ınsanlarda daha fazla olur.
mesele sormak mı? o güzel kızlardan bi tanesi burnunuzun dibinde olsa hergün... marketten ekmek alırken , cafede çay içerken geçip karşınıza otursa ..... offf anlamıo kimse beni

Erkek arkadaşın çok olgun yaklaşmış olaya. Boşu boşuna kendini yiyorsun.

evet kız doğulu... ve kürtler çirkin olur zihniyeti yanlış...güzeli çok güzel oluyor.... misal : hülya avşar:)
Ben cirkin oluyorlar demedim ki Dogulu diyorsunuz izmirde yasiyor tam bi izmir güzeli diyorsunuz, yani bu durumda izmir güzeli olmuyor, o yüzden sordum, nereli oldugunu cikartamamistimda...

şimdiden hassasiyetinizi bildirmenizde sıkıntı yok bence,
sizi geren bir durum varsa paylaşmalısınız elbette

güzellikle yarışabilecek bir şey varsa o da yaşanmışlıktır bence
ek olarak sizin gayet hoş olduğunuzu ve saygınlığınızın olduğunu düşünüyorum ya da hissediyorum
ve bu adam sizin diyorum, kendinizi yormayın bu kadar!

az önce yine konuyu açtım aptal gibi...bi ton güldü bana... resmen yerlere yattı gülmekten... yaa ben kızın suratını bile hatırlamıorum neden bu kadar taktın kıza anlamıyorum dedi... . (kızın 5 sene önceki hali estetiksiz ve cidden Allah günah yazmasın çirkinmiş,resimlerini buldum... ama şimdi kaşlar botoks,dudak ve göğüs silikon, burnunu da kaldırtmış ve çok güzel bi kız olmuş ) ben de o güldükçe iyice sinirlendim , 5 sene önce bi halta benzemeyen kıza bile çok güzelsiniz diye mesaj atmışsın, kız şimdi estetikle çok güzel bi kız olmuş demek ki bu haline düşüp bayılacaksın dedim....

offf aşkım yaa...öyle bi abarttın ki sanki dünya güzeli.... şeytan diyo git kızı bul,bi bak cidden neye benzemiş diye dedi... yani anlayacağınız iyi b.k yedim(( adam bi de merak etti şimdi(( neyse işte öptü ,sarıldı, bebeğim inan umrumda değil..yaşanmış hiçbir anımız bile yok,,seni ona değişir miyim ben hiç..lütfen bu konuyu kapatalım ... tadımız kaçıcak bak artık dedi.... offff ağzımı kilitlemem lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…