kızlar çok gerildim ,yardım edin

ne kadar da sacmalamissin adamin aklina zorla sokuyosun bi gun ellele gorursen bu senin yuzunden olur emin ol.bide sende ozguven yokmu niye takinti yapiyosun kizin guzelligini sunu bil guzel yuze doyum oluyoda guzel huya doyum olmuyo senin huyun iyi olsun sevgilin tapar sana

Saçma olmuş kıskançlığın
Çünkü ortada kıskanacak bir şey yok
kendine güven , o seni sevmişse zaten o kıza dönüp bakmaz bile..
sen o kızı sürekli gündeme getirerek zorla sevgilinin aklına sokuyorsun..

Dertsiz basina dert ariyo derler.cani sıkılıyo derler buna bizim oralarda

Sizin geçmişinizde birileri yok mu?

mesela geçmişi olması değil... eski sevgilisi falan olsa bu kadar takmazdım... ama zamanında benimki bu kızı beğenmiş ama karşılık bulamamış... acaba içinde kalmış mıdır ? benim şüphem,korkum o... amam içinde kalsa 3 yılda bi kez olsun, insan bazen meraktan bile bakar dimi face.den...hiç bakmamış ama avutamıorum işte kendimi... ya kızı görünce, vvaayyy bee ne güzelleşmiş derse.... keşke çıksaydık derse vb. korkularım var

Face.e ne demek ya ogretmenmisiniz gercekten ? Kiz mevzusuna gelince essegin aklina zorla karpuz kabugunu sokacaksinix illa bi rahat olun ya

TEŞBİHTE HATA OLMAZ... AMA ZORLA EŞŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU DÜŞÜRMENİN BİR ALEMİ YOK... ZORLA ADAMI KIZA AŞIK EDECEKSİNİZ... BU NE KENDİNE GÜVENSİZLİK...KIZI İYİCE AYYUKA ÇIKARMIŞSINIZ...TANRIÇA GİBİ YAPMIŞSINIZ ADAMIN GÖZÜNDE...

Face.e ne demek ya ogretmenmisiniz gercekten ? Kiz mevzusuna gelince essegin aklina zorla karpuz kabugunu sokacaksinix illa bi rahat olun ya

ben derdimi tam anlatamıyor muyum herkes mi çok rahat anlamadım ben? yaa ben kız bizim yaşadığımız İLe geliyor demiyorum.ben istanbulda, ankarada yaşamıyorum... ben gün içinde aynı insanı 5 kere gördüğün küçük bir ilçede yaşıyorum.kızla sürekli karşılaşıcam.. ve sevgilim bu kızı bir dönem beğenmiş... ve kız gerçekten güzel.... nasıl rahat omamı bekliyorsunuz yahu? siz rahat olur muydunuz bir dahan düşünün lütfen... dürüst cevap verirseniz ben de hatamı bilip rahatlayacağım...

Adam size bnm icin onemli biri degil diyor ben seni seviyorum diyor bu rahat olmak icin yeterli bir sebep bence ayrica sevgilinu sinamis olursun iste boyleyece bakalim ilgilenecekmi kucuk yer ne yapsa duyulur

adamın aklına zorla sokacaksın kızı. keşke geleceğini de söylemeseydin.

haklısınız kızlar... bi daha açmayacagm ona bu konuyu... bakalım ne olacak...belki de dediğiniz gibi hiçbirşey olmaz... belki de hiç ilgilenmeyecek... benim de zamanında hoşlandığım bi adam vardı... olmadı,havada kaldı... şimdi görsem umrum olmaz aslında... hatt eskisi gibi yakışıklı bile gelmez. ama işte hep" erkekler farklı düşünür" "erkekler bizim gibi değil" vs zihniyetiyle yetiştirildiğimiz için güvenemiorum hiçbirinin hiçbir sözüne... çocuğu da üzmeyeyim boşuna... yok gibi davranalım bakalım ne olacak

zorla eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme gibi olmuş canım seninki kusura bakma da...

yani kusura bakma ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun göz göre göre (tabirimden dolayı affola )..sen niye adamın gözünü açıyorsunkı yaşadığınız yere kızın geldiğini söleyıp ? .güvenıyorsanız kıskanmayın

bu arada herkes aynı atasözünü sölemiş kesinlikle görüp yazmadım :) demek herkes aynı şeyı düşünuo

evet her 2 yorumdan birinde aynı atasözü var:) yaa ben söylemesem de 1-2 gün içinde görecekti.... bu sefer ben sürekli,acaba gördü mü diye aklımı yitirecektim((( gerçi görse tanımayacakmış adam aptallık ettim

keşke söylemeseydin bildiğini
daha rahat gözlemlerdin sevgilini
ayrıca sevgilin şaşırmaadı mı o kızı takip edişine :)

arkadaşlar doğru yorumlar yapmışlar zaten. ama ben de senin yerinde olsam kıza kesin takardım ve gerçek halini merak ederdim. genelde facebookta herkes olduğundan daha güzel görünür. fotoğraflardan farklı da görünüyor olabilir. gerçi sevgilin kızı beğenmiş zamanında beni de rahatsız ederdi de sevgilinin kıza çok ciddi bakmış olduğunu sanmıyorum şuan da umursamaz muhtemelen. ben de olsam merak ederdim ama erkek arkadaşıma ondan bahsetmezdim.

offf içime fenalıklar geldi inanki durduk yere adamı yemeyin allah aşkına geçmiş bitmişte daha amacınız anlamadım valla.adamın aklında hiç yokken sokmuşsunuz iyice kafasınızda.senoryolar ürertmişiniz ne yani o kız şimdi nişanlnn içn mi geldi oraya hadi diyelim geldi nişanlınız gayet güzel açıkllamış durumu daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…