- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Boşuna dert etmişsiniz, sevgilinizin o kızla alakalı en ufak bir duygusu yoktur bence hatta dediği gibi hatırlamazdı siz söylemeseniz.Bence hiç aklınıza bile getirmeyin,içiniz rahat olsun.
Allahım, bunları konu sahibinden daha kıskanç olan ben mi söylüyorum,inanamıyorum
Kızma da çok saçmalamışsın. Niye takip ediyorsun kızı Allah aşkına? Ayrıca sevgilin kızın geleceğini de bilmiyordu, ona ne diye söyleyip haber verdin?
Şu erkekleri bu kadar özgüven sahibi yapmayın yahu, bulunmaz hint kumaşı mı sanki? Eğer bir yanlış yaparsa seni kaybedeceğini bilmesi lazım. Zaten bunu göze alıyorsa, sevmiyor demektir. Sevmeyene de güle güle yani. Ne üzüyorsun bunun için kendini?
üç yorum da aynı..demek ki aklın yolu bir :) ben de artık açmamayı düşünüyorum konuyu... kızdan mucize bişey gibi bahsettikçe adam da tekrar o gözle bakmaya başlayacak...
ama ben bu ezik duyguyu nasıl yenecem kızlar yaaa???( bari kızı bi kez canlı görsem de ne olduğunu tam bi anlasam? bazı fotolarında bildiğin manken gibi güzel... bazı fotolarında acayip çirkin... inanın avunmak amaçlı söylemiorum ama kız belki fotojeniktir, o kadar güzel değildir belki dimi
bu arada sen çok mu çirkinsin diye soranlar olur... hayır değilmişimm, öyle der herkes... hatta bi konumda yazmıştım , burada aşiret ağaları çok, kendisiyle herhangi bi gün herhangi bi saatte benim istediğim bi kafede sadece bi çay içmem karşılığında 10binliralık kredi borcumu kapatmayı teklif edeninden tutun da , kaçıracam onu diye haber salanına kadar her bela vardı başımda... sevgilim olunca rahata erdim o konularda ama bu kızın güzelliği beni ezer geçer
Başınıza gelen şey ne tam olaraksormayın yaa çoooooooookkkk kıskancım da bu çok fena olduen korktuğum şeydi,başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?