• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakarmısınız ??

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
738
88
36
2.5 yıl önce spiral taktırdım. Bugune kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bu ay adetim geçikti. Daha öncede geçikmişliği vardı ama belirtimde vardı. Gögüslerde ağrı aşırı sinir kasık agrısı vs. Ama bu ay tek bir belirti yok. Bnde nette araştırdım hamile kalma oranını spiralle. Aslında çok düşük bir yüzde ama var sonuçta. Snra elle nasıl kontrol edileceğine baktım. Kendiminkini kontrol ettim. İp gibi bişeye dokunmam gerekiyormuş ama benimki sert plastik gibi sağ tarafımda bişeye dokundum. Kaydımı diye çok korkuyorum. Pazartesiden önce dra gidemem işlerimden dolayı. Tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Hiç istemediğim bir durum hamilelik. Doğru şeyemi dokundum acaba. Daha öncesinde hiç kontrol etmediğim için nasıl bişeye dokunmam gerektiğini bilemiyorum:(

2.5 yıl önce spiral taktırdım. Bugune kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bu ay adetim geçikti. Daha öncede geçikmişliği vardı ama belirtimde vardı. Gögüslerde ağrı aşırı sinir kasık agrısı vs. Ama bu ay tek bir belirti yok. Bnde nette araştırdım hamile kalma oranını spiralle. Aslında çok düşük bir yüzde ama var sonuçta. Snra elle nasıl kontrol edileceğine baktım. Kendiminkini kontrol ettim. İp gibi bişeye dokunmam gerekiyormuş ama benimki sert plastik gibi sağ tarafımda bişeye dokundum. Kaydımı diye çok korkuyorum. Pazartesiden önce dra gidemem işlerimden dolayı. Tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Hiç istemediğim bir durum hamilelik. Doğru şeyemi dokundum acaba. Daha öncesinde hiç kontrol etmediğim için nasıl bişeye dokunmam gerektiğini bilemiyorum:KK43:
ya ben şeye takıldım sen spiralemı dokundun ?
Ayy dokunuluyomu ona hıssedılıyomu :confused:

Bugünlerde spiralle hamile kalmak çok yaygın. Dikkat derim.

idrar testi al ve sabah ilk idrarınla dene.. benim adetim 8 gün geciktiğide yapmıştım çıkmıştı ..

varsa çıkar mutemelen sen yinede tedbirli ol ve ilaç falan içme belki bebek vardır

idrar testi al ve sabah ilk idrarınla dene.. benim adetim 8 gün geciktiğide yapmıştım çıkmıştı ..

varsa çıkar mutemelen sen yinede tedbirli ol ve ilaç falan içme belki bebek vardır
Bide o durum var bir kutu antibiyotik bitirdim daha yeni bitti:(

şaka bir yana canım valla 2 yıldır erkek şeysi görmedim ama parmaktan uzun olduğunu tahmin edebiliyorum yani..

ilişkiye dikkat edin derim..evdeki prinçten olmayın

Back
X