- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Allah sabır versin. Çok zor bir durum. Cennette görmeyi nasip etsinOyy yavrum bende 5 ay önce 37+5 de doğum yaptım 4gün yaşadı meleğim cennet kuşum. Allah ım sabır versin. Oğlunada uzun sağlıklı ömür versin.
Ben 250 tane okudum.
Oğlumda okudu 50 tane
Senden de Allah razı olsun canım benimİçimden okadar gelerek dua ettim ki..
Karnımdaki yavrumun yüzü gözü hürmetine Rabbim dualarımı kabul etmiştir inşallah.
coconatt arkadaşımıza da Rabbim sabır, dayanma gücü versin.Bir defa daha evlat acısıyla sınamasın.
Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Tiniminimavihanim sağolasın çiçeğim.
Aynı duygular içindeyizBen hiç anne olmadığım halde o kadar derinden etkilendim ki canım cocomun yüreğine rabbim ferahlık versin inş
Aldım canım ben .Rabbim şifalandırsın ,sağlıklı uzun ömür versin yavruya@busra ytez
@60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
@nisan34
@Mthn83
@LisbethS
@paranerde
@Hogwartss
@19Temmuzda69um
@Leyal_
@misafir1001
@Fit mutlu anne
@Nego
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
@Ziya
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@N u r
@D u t
@Anka
@Calcifer
@Aspasiaa
@Ysf42
Kukrim
@Jenna16
@Chocolita
@rana20
@SUHAN
@busra ytez
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
@Amanita
@Assos32
@Sadelikherseydir
@Hogwartss
@Leyl-i-fer
@Cittaslow
@eunja
@LesaM
@hande_buse
Lna16
@Arrietty_
@My_Moonlight06
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
Ah kuzum.kafam yerinde değil etiket yap topige paylaşayım bitanem
Amin canım amin kuzum dualarınızdan unutmam inşallah iyi haberler alırız şuan haberler kötü baharimBen şimdi girebildim pareçok üzgünüm gerçekten bebeği için inşallah diğer evladı hayata sıkı sıkıya tutunur rabbim sabır versin kızı için ama inşallah yavrusu tutunacak, olur da yine toplanirsa beni kesin etiketle
Sabah inşallah güzel haberler paylaşırım canımBir gelişme olduğunda yazarsanız cok sevinirim.
Hayırlı, güzel haberlerle inşallah.
Karamelim esimsiz bitti ama dualar.edelim.insallah canımBen gelene kadar bitmiş sanırım kusura bakmayın kızlar
rabbim kabul etsin edilen duaları
Demeeeekızlar
ne denir nasıl denir ne söylenir bilemiyorum
coconatt arkadaşımız bebelerini kaybetti başı saolsun rabbim yardımcısı olsun kokom Ayselim iki melek Annesi oldu
Demeeeeçok kötü oldum şu an yaaa rabbim sabır versin
rabbim peygamber sabrı versin inş cennette şefaatçi olsunlar anasına babasina çok üzgünüm, başın sagols7n canım cocom coconatt
Yaakızlar
ne denir nasıl denir ne söylenir bilemiyorum
coconatt arkadaşımız bebelerini kaybetti başı saolsun rabbim yardımcısı olsun kokom Ayselim iki melek Annesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?