Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımYetişemedim ama ben de 500 okurum. Rabbim acil şifalar versin
Babam yoğun bakımda dedem vefat etti bugünCanım babanın durumu nasıl
Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun bol sabırlar diliyor canım.benimBabam yoğun bakımda dedem vefat etti bugün
Babacığına acil kalıcı şifalar diliyorum tez vakitte evine sağlıcakla dönsün aminnnnnnBabam yoğun bakımda dedem vefat etti bugün
Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun bol sabırlar diliyor canım.benim
Sağolun arkadaşlarım dostlar sağolsun.Babacığına acil kalıcı şifalar diliyorum tez vakitte evine sağlıcakla dönsün aminnnnnn
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedenizin, sabırlar diliyorum
Dedenize Allah rahmet eylesin, babanızı da tez zamanda sağlığına kavuştursun.Babam yoğun bakımda dedem vefat etti bugün
Çok sevindim, ara ara gelip bakıyordum durumu nasıl diye. Sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun. Gözünüz aydın.Çıktık hastaneden perşembe günü iyi Babam Elhamdülillah Rabbim hepinizden razı olsun
Ne güzel haber gözünüz aydın çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasinÇıktık hastaneden perşembe günü iyi Babam Elhamdülillah Rabbim hepinizden razı olsun