- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzumm tanımıyorum ama içim gitti..Erken doğum oldu daha 6 aylık olalı 3 gün olmuştu
Allah razı olsun canım desteğin ve duan içinBitiririm de başka nefesler de karışsın. Rabbim şafi ismi azametince o küçük yavrunun yüzüne baksın, anneciğine teselli olsun sağ salim kucağına alsın inşallah bir an önce
1000 daha aldım. Kalan 1400100 okudum kalan 2400
Canım benim Allah sizden ve duaya katılan herkes den razı olsun kuzumm rahatsız olmasam daha fazla okumak isterdimAllah razı olsun Meralimm, cansın ..
Amin inşallah kuzummm
Harikasin250 okudum kalan 2.500
500 gitti kalan 9001000 daha aldım. Kalan 1400
İnşallah iyi haberlerini tez zamanda alırız, vesile oldunuz sizlerden de Allah razı olsunAllah razı olsun canım desteğin ve duan için
Allah razı olsun, kabul etsin inşallahHarikasin
500 gitti kalan 900
Meralim bitanesin biliyorum canım içten iki kelime dua bile.olur meralim.bilinmez belki senin duan kabul.olur❤Canım benim Allah sizden ve duaya katılan herkes den razı olsun kuzumm rahatsız olmasam daha fazla okumak isterdim
Canım benimCanım benim Allah sizden ve duaya katılan herkes den razı olsun kuzumm rahatsız olmasam daha fazla okumak isterdim
Rabbim sizede sabır versin cennette bir melek onlar ferahlık versin rabbim ❤Oyy yavrum bende 5 ay önce 37+5 de doğum yaptım 4gün yaşadı meleğim cennet kuşum. Allah ım sabır versin. Oğlunada uzun sağlıklı ömür versin.
Ben 250 tane okudum.
Oğlumda okudu 50 tane
İnşallah kuzumm inşallah şifa olur Rabbim anasına babasına bağışlasın inşallah bitanem ben yaşadım o acıyı Rabbim hiç bir anneye babaya yaşatmasın inşallahMeralim bitanesin biliyorum canım içten iki kelime dua bile.olur meralim.bilinmez belki senin duan kabul.olur❤
canım benim inşallah şifa olur bebise ettiğimiz dualarCanım benim
Dua etsen bile yeter Meralcimmm
Duamız bitti ama.almak okumak isteyen devam edebilir inşallah iyi haberlerini alalım ALLAH sizden de400 daha aldım ama bitti sanırım.