1000 de ben aldım Allah sabirlar versincoconatt Rabbim oğlunuza sana bagışlasin kızınıza çok üzüldüm şimdi ağladim
Kızlar gormediniz sanırım bebekleri kaybettik Rabbim melek yaptı onları cennete uçtular Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm çok rabbim sabırlar versinkızlar
ne denir nasıl denir ne söylenir bilemiyorum
coconatt arkadaşımız bebelerini kaybetti başı saolsun rabbim yardımcısı olsun kokom Ayselim iki melek Annesi oldu
Ahh yuregim yandikızlar
coconatt arkadaşımız bebelerini kaybetti başı saolsun rabbim yardımcısı olsun kokom Ayselim iki melek Annesi oldu
Çok üzüldüm ne denir ki Allah dayanma gücü versinkızlar
Rabbim sabır versin cennetinde kavuştursun inşallah çok üzüldüm bende şimdi gördüm mesajını duayı okumak için yazıyım dedim msjını gördüm içim cız ettikızlar
Canım birazdan yaşın inşirah fatiha süreleri başlatıcam inşallah yine okuruz beraber ranacimRabbim sabır versin cennetinde kavuştursun inşallah çok üzüldüm bende şimdi gördüm mesajını duayı okumak için yazıyım dedim msjını gördüm içim cız etti
coconatt başın sağolsun kardeşim
Ah canım arkadaşımKızlar şuan çok ama çok üzücü bir haber aldım inanın ne diyeceğimi bilemiyorum ...
Bir kaç gün öncecoconatt arkadaşımızın ikiz bebekleri olmuştu erken doğumla biraz önce kokomla mesajlastik maalesef ikiz bebeklerden kızımız melek olmuş hayatini kaybetmiş..ALLAH ım coconatt ve eşine ailesine sabırlar versin
Oğlunun durumu kritik bizlerden dua istiyor kızlar
Inşallah hayata tutunur kendini toplar ve Rabbim annesine babasına bağıslar
Kızlar yine birlik olalım kimin duası kabul olur bilinmez durumu kritik olan bebek için 70.000 YA ŞAFI esmasiyla dualarımızı edelim inşallah
Rabbim sizlerinde zorunu.kolay etsin Allah razı olsun her birinizden⚘
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?