- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi papatyakozmetik
-
yukarıda yazdım galiba 2.6.1981.doğum tarihim erkek olmasi iCin hangi aylarsadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
Merhaba papatya banada bakarmisinsadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
Çok saçma cinsiyet erkekten gelen kromozomla alakalı birşey ve çin takviminde hesaplama için erkekle ilgili hiçbir bilgi yok :) çin malı işte :))
sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
8yaşında bir kızım var ve dün spralimi çıkarttım 2.yi istiyorum.Allah nasip ederse erkek olmasını isterim doğum tarihim 2.6.1981 hangi aylarda hamile kalırsam erkek çıkıyor kıZıma 7.8.2OO5sat takvimin doğrumu diye bakabilirsin acil cevap teşekkürler
bende inanıyorum ve bu yılın kız yılı olduguna inanıyorum.
isterseniz doğum tarihinizi söyleyin yada olmuş çocuk varsa bide hamile kaldığınız ayı bakalım vallahi
kimsede yanılmadı canım bugüne kadar internettekinden değil bu
hamileyseniz doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yaızn bakim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?