• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

dr önce kız dedi tabi çok sevindik birsüre kızımız olacak diye biliyorduk son çintakvimine baktım hep erkek çıktı 20.haftada tekrar dr gittim dr cinsiyetini söylemişmiydim de bende evet dedim erkekmi demiştimdedi hayır kız dedim dr başını sallayıp afedersin oğlunuz olacak demezmi :34:

aaaaa yazmayı unutmuşum tabiki oğlumuz olucanı duyunca da çoooooook sevindik çünkü biz 15 yıl sonra kavuşmuştuk yavrumuza:16:

Ablam çin takvimine göre erkek diyordu ama kızı oldu benim de çin takviminde kız gözüküyor ama dr erkek gibi dedi bakalım 1 ay sonra kesinleşecek tekrar yazarım buraya

Oncelikle ilk cocuguma bakarmisin lutfen.-18.07.1984 dogumluyum 2009 kasim ayinda hamile kaldim bi de qaliba hamileyimbiliskim 17.07.2013 de oldu tesekkurler

canım hamile değilim ama artık denemelere başladık 17 ekim 1988 doğumluyum ağustosta hamile kalırsam ne görünüyo ..merak işte denemedi olmadı

merhaba

banada bakarmısınız? dogum tarihim 1-3-1983, hamile kaldıgım ay mayıs.. aslında hazıran bası da olbilir gec dollenme olmus
tesekkurler

kızlar bu kulübe yeni üye oldum 29 haziran 1982 doğumluyum oğlum olsun çok istiyorum hangi ay hamile kalmalıyım birde diyet listesi varmış onu nasıl bulabilirim

merhabalar peki bu çin takvimi ikiz cinsiyetide biliyor mu? benim ikizlerim olacak hadi bakalım çalıştığınız yerden sormuşumdur inş:1: doğum tarihim 25/06/1987 ağustos ayında hamile kaldım:54:

bende allah nasip ederse 2014 haziran falan düşünüyorum ne olur benım 22 aralık 1989 dogumluyummm merak iştee

Back