• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

Çok saçma cinsiyet erkekten gelen kromozomla alakalı birşey ve çin takviminde hesaplama için erkekle ilgili hiçbir bilgi yok :) çin malı işte :))

8yaşında bir kızım var ve dün spralimi çıkarttım 2.yi istiyorum.Allah nasip ederse erkek olmasını isterim doğum tarihim 2.6.1981 hangi aylarda hamile kalırsam erkek çıkıyor kıZıma 7.8.2OO5sat takvimin doğrumu diye bakabilirsin acil cevap teşekkürler

benımde tuttu cın takvımı ama sonuçta eğlence amaçlı bırsey bu ya%100 doğru olsaydı herkes tabı kolay hamıle kalabılıyosa ıstedıgı cinsiyetteki aylarda hamıle kalır herkes istedıgı cinsiyette cocugu doğururdu kızı oğlanı tutturcam diye bakamıyacagı kadar çocuk yapmazlardı :52::52:

8yaşında bir kızım var ve dün spralimi çıkarttım 2.yi istiyorum.Allah nasip ederse erkek olmasını isterim doğum tarihim 2.6.1981 hangi aylarda hamile kalırsam erkek çıkıyor kıZıma 7.8.2OO5sat takvimin doğrumu diye bakabilirsin acil cevap teşekkürler

Canım erkek bebek istiyorsan yumurtanın çatladığı gün ilişki yaşayacaksın diğer günler korunacaksın bunun için ister Dr ne istersen eczanede satılan yumurta çatlama takibini alacaksın erkek olma ihtimalini en azından yükseltmis olursun tabi taktir Rabbimin bide çok isteme illa erkek olsun diye kafanı rahat bırak ben hesaplama yapmadım ama drum son adet tarihimi söylediğimde yumurtanın çatladığı gün birlikte olmuşsun dedi ve şimdi 4 aylık gebeyim ve bir prens geliyor kızımı ndan sonra :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki evladı da :)) bide kızlar sık iki günde bir olan ilişkiyle oluyor erkek bebek dediğim gb yumurtlama günü ve seyrek ilişki

bende inanıyorum ve bu yılın kız yılı olduguna inanıyorum.

Bu yıl erkek senesi canım geçen sene kız senesi ydi cunki kızımı doğurdum bu yıl ise oğluma hamişim bunu geçen sene Ebeler söyledi ustelik ....bu yıl da bütün forumlarda çoğunlukta erkek bebek fazlalığı var bide cin takvimi hikaye arkadaşlar kiminle tesadüf tutuyor işte benim tutmamisti mesela

bende istiyorummmm,Doğum tarihim 1 temmuz 1984 hamile kaldıgım ay ise aralık ayı.Kızım olsun istiyorum ama oğluşum olursada çok sevinirimmm,sağlıklı olsunda ne olursa olsun:):):)

Back