• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

ben bu takvimin yüzde yüz doğru olabileceğine inanmıyorum muhtemelen genelleme yapılarak oluşturulmuş bir bilgi ama denemekten de zarar gelmez.
07/09/1987 doğumluyum mayıs ayında hamile kaldım. takvime göre ne gözüküyor acaba bebeğimin cinsiyeti????

papatya banada bakarmısın gerçi doktor kız dedi ama ben erkek istiyorum acaba senin takvimin ne diyo 08-06-1990 doğumluyum şubatta (2. ayda) hamile kaldım.bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

papatya banada bakarmısın gerçi doktor kız dedi ama ben erkek istiyorum acaba senin takvimin ne diyo 08-06-1990 doğumluyum şubatta (2. ayda) hamile kaldım.bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

canım ben baktım şimdi senin için kız çıkıyor...
ALLAH bağışlasın meleğini :nazar:

Arkadaşlar ben rüyamda sürekli kız bebiş görüyordum..Hatta bu takvim de aynısını gösteriyordu..O kadar inandım ki rüyama ve bu takvime sonunda gittim kız bebek zıbınları aldım..17. haftamın ilk günü doktor erkek bebek bu deyince şok oldum :) aslında erkek de severim ama biraz rüyamın çıkmamasına üzüldüm..:1:

Ben de çok baktım çin takvimi yok rus takvimi ama kaç tane doktora gittim hep kız dedi. Ekim 86 doğumluyum kasım 2012 de hamile kaldım erkek çıkıyor ama kız

Back