• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

hangi siteden yaptınız hesabı? bazı siteler aylara göre yaşınıza 1 veya 2 ekletiyo hangisi doğru bilemedim ben onu.
yine de allahın bileceği iş. tutması tamamen tesadüftür

1 ekleyen veya çıkartan doğru.

mart ayı önekilere ekler sonrakilere çıkarıyo diye biliyorum tam yaş hesaplaması yapar çünkü.

Merhaba Bişe merak ediyorum Çin takviminde hesap yaparken son adet oldugun aya mı yoksa hamile kaldığım aya mı bakılır...Mesela benim son adet tarihim diyelim 30 Ocak ama ben Şubat'ta yumurtlamış oluyorum ve bunun için döllenme Şubat'ta olacak şimdi ben cinsiyet öğrenmek için Ocak mı Şubat'a mı bakcam lütfen cevap verirmisinz

sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz

18.02.1986 doğum tarihim ve ocak ayında hamile kalmış olabilirim, bakabilirmisin benim için çin takvimine,sana zahmet şubat içinde bakarmısın

Merhaba Bişe merak ediyorum Çin takviminde hesap yaparken son adet oldugun aya mı yoksa hamile kaldığım aya mı bakılır...Mesela benim son adet tarihim diyelim 30 Ocak ama ben Şubat'ta yumurtlamış oluyorum ve bunun için döllenme Şubat'ta olacak şimdi ben cinsiyet öğrenmek için Ocak mı Şubat'a mı bakcam lütfen cevap verirmisinz

Biri cevap verebilir mi ????

Back