- 3 Ağustos 2011
- 1.378
- 4
- 356
- Konu Sahibi papatyakozmetik
-
Arkadaşlar ben rüyamda sürekli kız bebiş görüyordum..Hatta bu takvim de aynısını gösteriyordu..O kadar inandım ki rüyama ve bu takvime sonunda gittim kız bebek zıbınları aldım..17. haftamın ilk günü doktor erkek bebek bu deyince şok oldum :) aslında erkek de severim ama biraz rüyamın çıkmamasına üzüldüm..
sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
Benimkinede bakın bari merak ettim 9 ağustos 1987 doğumluyum nisanda hamile kaldım
doğum tarihim : 29/12/1987
hamile kaldığım ay :mart
birde ricam olcak ;
bu ikinci bebeğim ilkinede bakarmısın doğru mu çıkıyor ...
hamile kaldıgım ay :haziran 2012ydi ...
cevabını bekliyorum...
ya kızlar çin takvimi neymis o mu bilcek bebeğin cinsiyetini sağlıklı bebisimiz olsunda farketmez Allah bilir böyle saçma şeylere inanmayın
erkek çıkıyor cnm hayırlı doğumlar allah gönlüne göre versin
Elbette arkadaşım Allah'tan başka bilecek olamaz bu durumu..Biz aksini demiyoruz ki..Bizimkisi sadece olsa olsa şakasına eğlencesine olur.. :) Yoksa falla mı bileceğiz bu işi , de mi?
Ben ise rüyalarıma çok güvenirim. O kadar çok rüyam çıkmıştır ki..Kaç defa hamile kalmadan önce de kız bebek görmüştüm..Kız bebeğe takıntım da yoktur oysa..Ama ne bileyim artık kız bebek olacak diye beklerken erkek deyince doktor şaşırdım kaldım.. İşin espirisi bir de gidip kız bebek zıbını aldım..Eşim de çok bozulmuştu hani görünce kıyafeti..
Allah sağlık versin, ben başka bir şey istemem, dilemem..
sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
ben de çin takvimini kullandım ERKEK çıktı, fakat 12 haftamda ikili test için gittiğimde % 80 KIZ dedi doktorum.
bir hafta sonra tekrar gdicem bakalım. % 100 KIZ mı, yoksa yanılmışım ERKEK mi diyecek doktor bey :))
hamileyseniz doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yaızn bakim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?