kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

ya kızlar çin takvimi neymis o mu bilcek bebeğin cinsiyetini sağlıklı bebisimiz olsunda farketmez Allah bilir böyle saçma şeylere inanmayın

sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz

doğum tarihim : 29/12/1987

hamile kaldığım ay :mart

birde ricam olcak ;
bu ikinci bebeğim ilkinede bakarmısın doğru mu çıkıyor ...
hamile kaldıgım ay :haziran 2012ydi ...
cevabını bekliyorum...

cnm ilk bebğin kız çıkıyor ikinçi bebeğin ise erkek çıkıyor
benim ki tuttu allahım hepinizin gönlüne göre versin

benimkine de bakarmısınız ben mi yanlış bakıyorum. 13 ekim 86 doğumluyum ve kasım 2012 de hamile kaldım

ya kızlar çin takvimi neymis o mu bilcek bebeğin cinsiyetini sağlıklı bebisimiz olsunda farketmez Allah bilir böyle saçma şeylere inanmayın

Elbette arkadaşım Allah'tan başka bilecek olamaz bu durumu..Biz aksini demiyoruz ki..Bizimkisi sadece olsa olsa şakasına eğlencesine olur.. :) Yoksa falla mı bileceğiz bu işi , de mi?

Ben ise rüyalarıma çok güvenirim. O kadar çok rüyam çıkmıştır ki..Kaç defa hamile kalmadan önce de kız bebek görmüştüm..Kız bebeğe takıntım da yoktur oysa..Ama ne bileyim artık kız bebek olacak diye beklerken erkek deyince doktor şaşırdım kaldım.. İşin espirisi bir de gidip kız bebek zıbını aldım..Eşim de çok bozulmuştu hani görünce kıyafeti..

Allah sağlık versin, ben başka bir şey istemem, dilemem..

merhaba

acil cevap yazarsanız sevinirim

doğum tarihim 15.09.1983
benim şuan çin yaşım ne oluyor?

bir kızım var.

2013 ve 2014 te erkek bebek için hangi aylarda hamile kalmalıyım çin takvimine göre?

doğruyu Allah bilir Rabbim affetsin

Son düzenleme:

moiraia doğum tarihin ay yıl ve gün oalrak nedir

belki de yanlış hesaplamışsındır yaşını

ben bu yaş mevzusu nasıl hesaplanıyor çakamadım bi türlü

merhaba,

23.06.1984 doğumluyum.
hamile kaldığınız ay derken son adet tarihi mi? yoksa döllenmenin olduğu ay mı?

son adet tarihi ise mayıs.diğeri ise haziran.
bana da sizin baktığınız çin takviminden cinsiyet tahmini yapar mısınız?

ben de çin takvimini kullandım ERKEK çıktı, fakat 12 haftamda ikili test için gittiğimde % 80 KIZ dedi doktorum.
bir hafta sonra tekrar gdicem bakalım. % 100 KIZ mı, yoksa yanılmışım ERKEK mi diyecek doktor bey :))

Bazılarında çin takvimi tutuyor ama yüzde doksanmis zaten biz yüzde onluk kısmı giriyoruz galiba

benim % 10'luk kısımda olduğum kesin artık.
geçen hafta kesinleşti kızımın olacağı. Allah herkesin bebeğine sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere de..

hamileyseniz doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yaızn bakim ben

ben bu ay hamile oldugumu hissediyorum bi kaç gün sonra regl dönemim ama sahurda bişey yediğimde hemen istifra ediyorum ve kasıklarım ağrıyor merak ettim bu çin takvimini acaba benim için de bakabilirmisin canım ? :)

Doğum tarihim 1989 bu aydan hesaplarsakta temmuz şimdiden teşekkür ederim :)

banada bakarmısınız lütfen 15.12.1982 doğum tarihim
hamile kaldığım ay en son adet tarihim 24 mayıs
teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…