- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
-
hep vurma yav taymiyim ben derdi inadina vururdum cok uyardi ama seni rezil edicem bigun gorursun diye
kizilayda cok kalabalik bi cafeden kalkarken yapti milletin bakisi gormeniz lazimdi birde travesti sesiyle bagirdi
ilk evlendigimiz zamanlar gicigina masanin altinda ayaklarimla bacaklarini oksardim birden irkilip panikliyoduAy gozumden yas geldi
Ben daha baska seylerde yapiyorum adam dile gelmesin
Ay korktum
Kasada nasıl önüne yaslanıyosun kızaaaa süper taktikmişş hiç düşünmedim böylesini ben genelde koluna göğsümü değdiriyorum ya da kasada önüne yaslanıyorum
ben o çok sevdiginiz mor renklerin tonlariyla bukalemun gibi renk gecisi yasiyorum tabi bagirmasi bisey degilde travesti gibi bagirinca elim ayagima dolandiOdadan kovulacağım şimdi
Bu şekilde ağlamanız sizi zora sokmasın sonraben çok severim çok da yaparım nazımı çok ölçülü yapıyorum ama cilvem çok vardır başta çok zorlandım utandım ama şimdi adamların bunu istediğini gördüm daha da vitesi arttırdım bu içten gelen bir şey sanırsam. biriyle flörtleştim bayağı sert ve huysuz biriydi pıt pıt ağladım bi iki sefer beni çok kırıyosun diye.. adamlar aşırı düşüyo bunaadam kendini daha kontrol etmeye başladı. yaptığım hiçbir şey işe yaramayınca iki göz yaşıyla hallediyorum.
boyun kulak ense ve popo... çok tetikliyor adamları. tabi bazen masum bazen de vahşi olmalı... diye düşünüyorum ben
gerçi adam tatlı dille hemen kanacaksa her kadına gidesi gelir, kanıverir
bende esimin poposuna cok vururdum haydi yuru bakiyim diyip taki bir yerde ay g.tumu avucladilar diye bagirana kadar
Ama çok güzel poposu var
Evet katılıyorum valla çok komik oluyorlar
Vur kaç
cilve o mu demekVallahi bende olsa cilve taktik falan verirdim ama yok
Tavsiye olarak burdan gördüğüm kadarıyla top 10 ilk üçe girgir leopar tayt ve kırmızı gecelik giriyor benden bu kadar
Denesem mi ki.. Tutamam adamı sonraKulağına fısıldayarak, nefesinizi hissettirerek konuşun
yaz yaz azicik güleriz ya hep dert hep dertYok yok bisi olmaz bakimbi işe yariyacakmi deneyimimi yazicam buraya
ben o çok sevdiginiz mor renklerin tonlariyla bukalemun gibi renk gecisi yasiyorum tabi bagirmasi bisey degilde travesti gibi bagirinca elim ayagima dolanditotocu muamelesi gordum resmen
Kız sevgilisine yapacak kocasına değilVallahi bende olsa cilve taktik falan verirdim ama yok
Tavsiye olarak burdan gördüğüm kadarıyla top 10 ilk üçe girgir leopar tayt ve kırmızı gecelik giriyor benden bu kadar
hala hatirladikca guluyoruz orda kizin biride burnunu yukari toplayip dislek dislek sılak ya demistiSenin açından çok zordur eminim ama olayı gözümde canlandırdım da
Hafif yollu bir tırstım ama benim adamı kessen böyle birşey demez diye içim rahat etsin şimdilik
Yukardaki örneğe dönmeyelim sonra
Ama napiyim ben de yok ki cilve falan hadi olsa azicik ilham olsun diye taktik veririm amma yok bende cilve yokKız sevgilisine yapacak kocasına değil
Benim adam biraz değişiktirbazen bende şaşırıyorum..
Yeterli ama bunları örneklendirmek lazım belki de onları çok doğru bir şekilde kullanamıyorum
Yok kız arada poposuna ciddi anlamda vururum
Önceleri baya yadırgamıştı ama alıştı artık adam.
Hatta bazen aşkım tek parça kalırım dimi diyor
En zevklisi de kalabalık içinde çaktırmadan poposuna dokunmak
Allah seni kızAma napiyim ben de yok ki cilve falan hadi olsa azicik ilham olsun diye taktik veririm amma yok bende cilve yok
Valla burdan okuduklarımdan yola çıktım yoksa bende olan birşey degilcilve o mu demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?