Konuşurken göz temasını kesmeyin. Yüzünüzde, bakışlarınızda masum bi hayranlıkla tutkulu bi aşığın karması bi ifade olsun. Yani sevimlilikle dişiliği aynı potada eritin ve tam doz karşı tarafa iletin.
Konuşurken ara sıra dokunun, elinizi üstünden alamıyormuşsunuz gibi.
Yumuşak bi sesle usul usul konuşun. (Korkunç bebek taklitlerinden bahsetmiyorum aman ha.)
Bazı fiziksel özelliklerinizi göz önüne çıkarın. (Göze parmak misali gözüne sokmayın, sadece yerinde vurgudan bahsediyorum, dozunu iyi ayarlayın.) Bunun hangi özelliğiniz olacağı karşınızdakinin ve sizin beğeninize göre değişir.
Karşınızdakinin zaaflarını tespit edin ve ara ara o zaafları yakalayacak tavırlarda bulunun. Yani bi akşamlığına hayallerinin kadını olun, role play gibi. Bunu birbirinizi mutlu edebildiğiniz anlarınıza denk getirebilirseniz hele şahane. Ödül - ceza yöntemiyle köpek egitmiyoruz elbette ama karsınızdakinin yaptıgı güzel seylerin sizi havaya soktuğunu göstermekten zarar gelmez.
Basit olarak aklıma gelen bir iki şey bunlar. İşler birikmese daha bol bol yazardım ama nerede, mesai beni bekler. Cilveniz bol olsuun