Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

kız bu ne hazırlık maaşallah benm annemde alayım diyoda ben nereye koycaz diyom neereye koydunuz siz son 6 ay alınmaz mı acaba her şey:44::44::44::KK30:

son 6 ayda aceleyle alacağın için evlendikten sonra içine sinmez bence :26: bir de hangi birine para bulacaksın son 6 ayda :KK34:

ay bu özel mesaj olayı ne saçma ya 5 dakika bekletiyo yazcağmıda unutuyorum nerelisin hayatım okuyo musun yaz tatili gelsin yapcam çeyizleri bnde

Bursalıyım canım bilgisayar mühendisliği okuyorum :):) bencede başlasan iyi edersin. sen nerelisin?

Bursalıyım canım bilgisayar mühendisliği okuyorum :):) bencede başlasan iyi edersin. sen nerelisin?

izmirdeym tatlım güzel sanatlar fakültesinde tekstil tasarım okuyorum 1inci sınıfım ama ben 3. sınıf gibi evlenicez kısmetse inş. askerden bi dönse sennki gtiti mi askere:KK5:

canım kazanlı olanlardaha iyi değil mi onlara bak bi

Bnece buütü gayet güzel.Kazanlı ütüleri pek bi kaba buluyorum.Terzi ütüsü gibi. Tamam süper ütülüyor performansı normal ütülere göre güzel ama yeni evli birisi için ilk etapta evde çok fazla yer kaplalayacak hemen çok ta gerekli olacakmış gibi gelmiyor kazanlı ütü bana. Hani olacakta çoluk çocuk gömlek vs. bolca ütülenecek şeyin o zaman imdadına koşar kazanlı ütü.

Bnece buütü gayet güzel.Kazanlı ütüleri pek bi kaba buluyorum.Terzi ütüsü gibi. Tamam süper ütülüyor performansı normal ütülere göre güzel ama yeni evli birisi için ilk etapta evde çok fazla yer kaplalayacak hemen çok ta gerekli olacakmış gibi gelmiyor kazanlı ütü bana. Hani olacakta çoluk çocuk gömlek vs. bolca ütülenecek şeyin o zaman imdadına koşar kazanlı ütü.

aynen canım teşekkür ederim. bana çok gereksiz geliyor. bir de satan kişi bile söyledi herkes aldıktan sonra geri getiriyormuş ki parası fazla olmasına ragmen bana bu ütüyü önerdi. tefalden vazgecme dedi :KK34:

X