- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
aynen canım ya. bendede 2 tane var kavanoz boyancak. sen boya at fotosunu bana fikir olsunbu arada saçım %100 orjinal
Eki Görüntüle 1180509
sacların çook güzel canım
atarım canım sence keçelerinkinı at biz bi sohbet topiği mi csak gün içinde ordan knusuruz :)
actım bile http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734160&p=36036945#post36036945Teşekkür ederim kuzum.Aynen hadi sen aç geliyorum ben
Çok ciciler
Teşekkür ederim canım bende senin cicilerine göz attım çok tatlılar. güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim
teşekkür ederim canım :):)hayırlı olsun güzel günlerde kullan çok güzeller
nasıl canım memnunmusun :) durusu nasıl? bu arada cok tesekkurler.hayırlı olsun tatlım aaa şu bordo olandan bende almıştım :))
daha giyinemmedim canım ya :) çeyizlik aldım çünkümutlu günlerde kullanırız inşallah canmnasıl canım memnunmusun :) durusu nasıl? bu arada cok tesekkurler.
İnşallah canımcım. seninde çeyiz topiğin var mı :)daha giyinemmedim canım ya :) çeyizlik aldım çünkümutlu günlerde kullanırız inşallah canm
YOK TATLIM YA AÇMADIM BEN :) ASLINDA YAZA DÜĞÜN OLDUĞU İÇİN DAHA BİŞEY ALMADIM SADECE KARACA SERVİS TAKIMI ALDIMİnşallah canımcım. seninde çeyiz topiğin var mı :)
ben erkenden aldım canım benım nasipse 2016daYOK TATLIM YA AÇMADIM BEN :) ASLINDA YAZA DÜĞÜN OLDUĞU İÇİN DAHA BİŞEY ALMADIM SADECE KARACA SERVİS TAKIMI ALDIM