Seni bile bayıltabildiyse cicilerim demekki gerçekten güzeller canım teşekkürler.ama bunlarda takılmıcak gibi mi maşaALLAH :):)
en çok en baştakini beğendim tuzluk mu onlar ne
güle güle kullan hayatım
sağ ol canım darısı başına inş ALLAH
tepsiler çok sirin yaa güle güle kullannnÇoğu şeyi aldığım için böyle ufak tefeklerimi alıyorum şimdi. İn ş ALLAH beğenirsiniz
Bu arada kusura bakmayın araya saçımın fotosu karışmış başka topiğe ekleyecektim
krep tavam :) çok beğenerek almıştım :)
Eki Görüntüle 1180480
Tepsilerim (kırmızı olan hariç diğer ikisini aşkitoşkom aldı)
Eki Görüntüle 1180481
Eki Görüntüle 1180483
Eki Görüntüle 1180484
Saklama kaplarım :)
Eki Görüntüle 1180487
fincanlarda güzelll canımm askına güzel kahveler pişirrBunlarda kahve fincanlarımm :):) Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 1180489
Eki Görüntüle 1180490
tepsiler çok sirin yaa güle güle kullannn
fincanlarda güzelll canımm askına güzel kahveler pişirr
Teşekkür ederim canım sende in ş ALLAH.araya saçımın fotosu karışmasaymış iyiymiş
olsun canımm bnm dikkat cekmıo tepsile direk dikkati cekıo zatenn
yok tatlım ya neresi çok en güzelini yaptın sen
ne olsun canım tatil ama ramazan olunca evdeyim sıkıl sıkıla oturuyorumm pc basından kalkmıyorum öylee sen neler yapıyosunn ?:18::18:Tamam o zaman sorun yok. Nasılsın canım neler yapıyrsun? bu arada doğal saç rengim bu hiç boyamadım nasıl sence
ne olsun canım tatil ama ramazan olunca evdeyim sıkıl sıkıla oturuyorumm pc basından kalkmıyorum öylee sen neler yapıyosunn ?:18::18:
iyiymiş canım boyalı gibi duruyor hiç boyama bence ben boyadım pişmanım kendı rengine dönemedım bi türlü
Annem mutfağa sığamıycan yeter diyoo
Güzel günlerde kullan canım çok tatlılar
önce kızıla boyadım canım boya aktıktan (6 ay felan)sonra kahverengiye boyadım kendı rengi olsun diye 1 yıl oldu hala uclarında boya varmıs gibi gözüküyorYok canım ışıkta öyle duruyor kumral normalde. dur başka foto atıyımbende aynı. keçe işlerine başlıycam yakında sıkıldım otur otur sen hangi renge boyasın canım
önce kızıla boyadım canım boya aktıktan (6 ay felan)sonra kahverengiye boyadım kendı rengi olsun diye 1 yıl oldu hala uclarında boya varmıs gibi gözüküyor
bnde cam boyama işine kavanozlarımı buldum alıp baslayacagm evde yapacak bişi yok oruc olunca da hiç iş yok