Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Çoğu şeyi aldığım için böyle ufak tefeklerimi alıyorum şimdi. İn ş ALLAH beğenirsiniz
Bu arada kusura bakmayın araya saçımın fotosu karışmış başka topiğe ekleyecektim
krep tavam :) çok beğenerek almıştım :)

Tepsilerim (kırmızı olan hariç diğer ikisini aşkitoşkom aldı )

Saklama kaplarım :)

Eklentiler

• $sacým.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
tepsiler çok sirin yaa güle güle kullannn

Bunlarda kahve fincanlarımm :):) Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Eki Görüntüle 1180489

Eki Görüntüle 1180490
fincanlarda güzelll canımm askına güzel kahveler pişirr

Tamam o zaman sorun yok. Nasılsın canım neler yapıyrsun? bu arada doğal saç rengim bu hiç boyamadım nasıl sence
ne olsun canım tatil ama ramazan olunca evdeyim sıkıl sıkıla oturuyorumm pc basından kalkmıyorum öylee sen neler yapıyosunn ?:18::18:

iyiymiş canım boyalı gibi duruyor hiç boyama bence ben boyadım pişmanım kendı rengine dönemedım bi türlü

Yok canım ışıkta öyle duruyor kumral normalde. dur başka foto atıyım bende aynı. keçe işlerine başlıycam yakında sıkıldım otur otur sen hangi renge boyasın canım

Yok canım ışıkta öyle duruyor kumral normalde. dur başka foto atıyım bende aynı. keçe işlerine başlıycam yakında sıkıldım otur otur sen hangi renge boyasın canım
önce kızıla boyadım canım boya aktıktan (6 ay felan)sonra kahverengiye boyadım kendı rengi olsun diye 1 yıl oldu hala uclarında boya varmıs gibi gözüküyor
bnde cam boyama işine kavanozlarımı buldum alıp baslayacagm evde yapacak bişi yok oruc olunca da hiç iş yok

aynen canım ya. bendede 2 tane var kavanoz boyancak. sen boya at fotosunu bana fikir olsun bu arada saçım %100 orjinal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…