tabikide cnm bence daha iyi inankii keşke eylülde yapsaydık düğünü dedim ne kadar uzatırsam o kadar iyi gözümde kalan alamadım bir çok şey var inanki ama zaman kısıtlı önümde 2 maaş var onlarında yeri doldu şimdiden
bazılarını inanki artık evlenince alırım diyorum sırf borç olacak diye haziranda balayına gitmiyoruz yıllık izinlerimizi düğünden 2 ay sonra kullanacagız eylülde gideciz cnm düğünden 2 gün sonra işyerine gelecegim düşün. nişanlımın 5 aylık askerlikte girince işin içine sıkıştık anlayacagın cnm çok şükür bittide geldi
1.5 yıl dan fazla nişanlı kaldım ama allah var baya birikim yaptımm kendime
altına yatırdım hepiciginide
şuan bakınca iyikide birikim yapmışım diyorum bu bana baya keyif veriyor. hemen evimizi alalım diyorumm 1 yıl içindede allahın izniyle. yani cnm hiç bir zaman sıkıntı yapma ne yaparsan kardır benden demesi gözündede birşey bırakma incinden cıncından hepsinide al valla daha çook tecrübe sahibi oluyorsun iyiki daha önce evlenmemişim diyorum erken olmamış düğünümüz diyorum. moderen mobilyalar düşünüyrodum 4 ay öncesine kadar şimdide country istiyorum fikirlerde degişiyor inanki. yerli yerince kararlar alıyorsun cnm. hakkındada hayırlısı tabikide