Bugün gezerken bunları gördüm. Çeyiz hazırlayan arkadaşlarıma fikir olur diye fotoğrafladım. Çok tatlılar değil mi ?
Eki Görüntüle 1096558
Eki Görüntüle 1096559
Eki Görüntüle 1096561
Allahım sana geliyorum tatlı nedemek sahane bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gezerken bunları gördüm. Çeyiz hazırlayan arkadaşlarıma fikir olur diye fotoğrafladım. Çok tatlılar değil mi ?
Eki Görüntüle 1096558
Eki Görüntüle 1096559
Eki Görüntüle 1096561
cnm bana çook kullanışlı geldi kahve seven biriyim içine lokum çukulata koyarım hatta bal recel koyarımm koyacak çoook şey bulurumm bulmuşken 1 tane almak olmazdı ne yapimmm
Cupcake bende istiyorum ama bi türlü bulup alamadm canım ya
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Son aldığın ciciler de güzelmis canım gule gule kullan :)
tabikide cnm bence daha iyi inankii keşke eylülde yapsaydık düğünü dedim ne kadar uzatırsam o kadar iyi gözümde kalan alamadım bir çok şey var inanki ama zaman kısıtlı önümde 2 maaş var onlarında yeri doldu şimdiden bazılarını inanki artık evlenince alırım diyorum sırf borç olacak diye haziranda balayına gitmiyoruz yıllık izinlerimizi düğünden 2 ay sonra kullanacagız eylülde gideciz cnm düğünden 2 gün sonra işyerine gelecegim düşün. nişanlımın 5 aylık askerlikte girince işin içine sıkıştık anlayacagın cnm çok şükür bittide geldi 1.5 yıl dan fazla nişanlı kaldım ama allah var baya birikim yaptımm kendime altına yatırdım hepiciginide şuan bakınca iyikide birikim yapmışım diyorum bu bana baya keyif veriyor. hemen evimizi alalım diyorumm 1 yıl içindede allahın izniyle. yani cnm hiç bir zaman sıkıntı yapma ne yaparsan kardır benden demesi gözündede birşey bırakma incinden cıncından hepsinide al valla daha çook tecrübe sahibi oluyorsun iyiki daha önce evlenmemişim diyorum erken olmamış düğünümüz diyorum. moderen mobilyalar düşünüyrodum 4 ay öncesine kadar şimdide country istiyorum fikirlerde degişiyor inanki. yerli yerince kararlar alıyorsun cnm. hakkındada hayırlısı tabikide
Allahım sana geliyorum tatlı nedemek sahane bunlar
ben sekerlıkten dort tane aldım sekerlık degılde ıcıne peynır zeytın recel vs koymak amaclı aldım:) gule gule kullanın kızlar
Kuzu ben sonuncusunu senin için çektim. kırmızı beyaz cupcakelerde çok tatlı burayada yeni gelmiş
ben sekerlıkten dort tane aldım sekerlık degılde ıcıne peynır zeytın recel vs koymak amaclı aldım:) gule gule kullanın kızlar
Bende artık pembe mavi istiyorum ya pudra pembesi mint yeşiline kayıyor aklım
Pembe aşktır mavi candır
Bence de :) bu ara cupcake taktim bi alaydm onları :):) renkli renkli
Migros da varmış kuzenime al dedim bi gidip alamadi ya bizim burda da migros yokal kuzum al
Migros da varmış kuzenime al dedim bi gidip alamadi ya bizim burda da migros yok
migrostan alma bence daha geçen gün baktım çok küçüklerdi bişey koyamazsın içlerine
Öyle mi ya ben görüp alamıyorum ki ışte off neden küçük şehir de yasiom ki hiçbirşey yok
ben markafoniden aldım yanlış göndermişleri ama yinede büyüktü bide kaşık var benimkilerde sonradan içime sindi. ama migrostakileri sevmedim ya da tantitoniden al canım
Tantitoni de çok pahalı canım ya şimdilik dursun bakalım ig de satan sayfalar var onlara bakiyorum da stok da yok diyorlar tekrar gelmesini bekliyorum
hmm olabilir canım. bulursun merak etme
İnşallah canım ya acelem yok nasılsa :):) ankara ya gittiğim de de alabilirim