- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
kupana bayıldım cupcakelı olsun bes kurus fazla olsun gule gule kullan tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kupana bayıldım cupcakelı olsun bes kurus fazla olsun gule gule kullan tatlım
ah ah ağlamak istiyorumm bir türlü işyerinden çıkıp gidip alamadım bu güzel cicilerden... güle güle kullan cnm aşkla mutlulukla huzurla kullan
Amin canım sağol. senede 1-2 kez tekrarlanıyor. nasipse sende alırsın üzülme
inşallah cnm kısmetimde varsa alrım inşallah
Bir ara tekzene de uğra. orada bunun kuşlu modeli falan vardı. bak onlarada belki içine siner.
aldım cnm aldımm oleyyyyyy benimde var artık son bir tane kalmıştı çaybardağı setinden onuda ben aldım 2 tanede şekerdenlik
yasasınn 2 tane şekerliği napcan kız
cnm bana çook kullanışlı geldi kahve seven biriyim içine lokum çukulata koyarım hatta bal recel koyarımm koyacak çoook şey bulurumm bulmuşken 1 tane almak olmazdı ne yapimmm
yerim seni ben ne düşündüm biliyor musun aşkit bu çay seti bizim kahvaltı setimizle çok hoş olacak
bak ben bu yönden hiç bakmadım cnm haklısın valla hemde süper olur bak şimdi bi düşündüm hayal ettimde harkulade olur valla heycanlandım cnm ya ben biran önce zaman aksında kullanayım cicilerimii son 45 günüm kaldı
Kızlar Sizce hangi takımı alayım ? :26:
1) Eki Görüntüle 1013350
2)Eki Görüntüle 1013352
3)Eki Görüntüle 1013353
karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim
oo senin iyiymiş canım benim daha 1-2 yıl kadar var
cnm zaman öyle akıyorki anlatamam hem sıkıntı yapma çeyizini daha iyi bir şekilde alır ve birazda birikim yaaprsın. benidme nişanlılık dönemin 1.5 yıldan fazla sürdü
Bugün gezerken bunları gördüm. Çeyiz hazırlayan arkadaşlarıma fikir olur diye fotoğrafladım. Çok tatlılar değil mi ?
Eki Görüntüle 1096558
Eki Görüntüle 1096559
Eki Görüntüle 1096561
sence daha mı iyi olur böyle canım?