Kızlar Çeyiz İçin Kıyafet Alışverişi Yapan Var mı?

Valla bende dusunuyorum sımdıden ıc camasırı felan almaya basladım ben elbıselerde alcam herseyımın yenı olmasını ıstıyrm allahım ızın verırse.......

Valla bende dusunuyorum sımdıden ıc camasırı felan almaya basladım ben elbıselerde alcam herseyımın yenı olmasını ıstıyrm allahım ızın verırse.......

bende yerşeyimi yeni götürmek istiyorum ama o kadar çok eksik varki hepsini eksiksiz nasıl tamamlıcam bilemiyorum:(baya ağır oluyo kafamçokkarıştı

Allahtan ben iç giyim türünü komple bitirdim yaşasın:):) göze pek gözükmüyo ama onlarda baya tutuyo ara ara alın çıkarın aradan derim toplu alınca epey tutuyo kuzenim öyle yaptı toplu aldı yüksek bi fiyat çıkmıştı

bende alıyorum arada sırada
şimdilik çorap,pijama,iç çamaşırı falan aldım
önümüzdeki haftada ev içinde giymeye eşortman takımı almayı düşünüyorum

onları bilmiyorum canım nasıl oluyor
ben relax modede var onlardan almayı düşünüyorum
sitesinden bak istersen hem kaliteli hem harika modeller var

bende alıyorum arada sırada
şimdilik çorap,pijama,iç çamaşırı falan aldım
önümüzdeki haftada ev içinde giymeye eşortman takımı almayı düşünüyorum

eşofman takımına sporcu atletleri çok yakışıyo onlardanda tavsiye ederim çok hoş oluyo:dance:

bu konuya bayıldım, tam benlik:) ben de çeyizim için birşeyler almaya başladığım günden beridir kıyafette alıyorum. iç çamaşırı, kozmetik, çorap, pijama,terlik, çizme, ayakkabı, hırka, elbise aldım. ve daha da almam gereken çok şey var. bence çeyizde mutlaka evlendikten sonra giymek için içeride veya dışarıda kıyafet olmalı.

Eger ceyizlik alinacaklar bittiyse enson kiyafete ihtiyac duyulur bence..
Ama ic camasiridir,coraptir, geceliktir vs bunlari alabilirsin tabi..

iç giyimin modası geçmez bolca alınır da dış giyim çok çook hoşuna giden bişi olurda tabii düğün tarihide çok yakınsa balayı için falan gece kıyafeti de alıanabilir, onun dışında zaten çıplak durmuyoruz:) hem modası geçer ya öyle ileri ki zaman için çizmeydi monttu kazaktı vs almam herhalde zamanı gelince ihtiyaç olunca alınır öyle şeyler, evlenince dağ tepesinde yaşamicaksak:)

bende haziranda evleniyorum ama dış giysi olarak bişey almadım almayıda düşünmüyorum tabi balayı için alışveriş hariç. zaten eksikler bitmediğinden sırada gelmiyo açıkcası herkese kolay gelsin

Bende mayısta evleneceğim ve yeni yeni kıyafetler almayı düşünüyorum bencede yeni evli bayanın yeni kıyafetleride olmalı evdekilerdende götüreceğim ama ek olarak yeni şeylerde olmalı diye düşünüyorum. Eğer evlilik tarihi yakınsa yeni kıyafetler alınabilir hem ev içinde giymeye hemde dışarısı için.

Son düzenleme:
Bende mayısta evleneceğim ve yeni yeni kıyafetler almayı düşünüyorum bencede yeni evli bayanın yeni kıyafetleride olmalı evdekilerdende götüreceğim ama ek olarak yeni şeylerde olmalı diye düşünüyorum. Eğer evlilik tarihi yakınsa yeni kıyafetler alınabilir hem ev içinde giymeye hemde dışarısı için.

Çeyizimin %90 bitti artık kendime alışveriş yapmaya başlayacağım :69::69:
eşortman,iç çamaşırı falan aldım zaman yaklaştıkça daha detaylı alıcam :81::81::81:

daha ceyız alısverısı yapıyorum ama bı kac çamaşır pijama falan aldım..dığer esyalar ıcın daha vaktım var ceyız alısverısı bıtınce ınsallah..

şu ıvır zıvırlar bir bitse bende gecelik kumaş sabahlık bol bol takım çamaşır ,esofman takımları alcam inşallah..tek kendıme de degil nişanlıma da.. off:25:

şu ıvır zıvırlar bir bitse bende gecelik kumaş sabahlık bol bol takım çamaşır ,esofman takımları alcam inşallah..tek kendıme de degil nişanlıma da.. off:25:

valla benim listemde alınacaklar arasında var hem kendim hem erkek arkadaşım için...pijama eşofman takımı,çorap,takım çamaşırlar...ama henüz onlar için çok zamanım var...

valla benim listemde alınacaklar arasında var hem kendim hem erkek arkadaşım için...pijama eşofman takımı,çorap,takım çamaşırlar...ama henüz onlar için çok zamanım var...

Bişey takıldı aklıma kıslar, bu erkeklere çamaşır pijama vs. almak adetmidir, yoksa içinizden geldiği için mi alıyosunuz. Ben ilk defa duydum erkeğe alışveriş yapıldığını, benim bildiğim bi tek bohçada giderse gider, bohça yapılmazsa bişey alınmaz. Öğrenmek için soruyorum bişey kaçırmıyım :26::1:

Back
X