Kızlar Çeyiz İçin Kıyafet Alışverişi Yapan Var mı?

Daha yapmadım ama yapıcam özellikle balayında giymek için ve el öpmeye vs.giderken giymek için kıyafetler alıcam (:

Oleyyyy yanlız değilmişim.Ben nasıl keşfedemedim bu topiği yaaabenneyaptımki
Ben daha bugün iki tane dantelli atlet aldım. Yazdan beri habire kıyafet alıyorum.
Yok ev kıyafeti, yok balayı kıyafeti. Şimdi de çizme alıcam çeyizime. Kaban aldım geçen ay.
Ayyy yaşasın yaa bende birtek ben yapıyorum herhalde diye düşünüyodum...hihoyyyt

Benm dügünüm 2012de olucak :) düşünün daha bu temmuz yada kasım gibide sözüm olucak hayırlısıyla inş. şimdiden yeni yeni çeyiz dizmeye başladım anca yanii bide çalışmıyorum ben düşünün artık. okul harçlıklarımdan felan biriktirip alıyorum beyendigim şeyleri sagolsun canım ablacım çok yardım ediyooo şimdilik 2 battaniyemi aldı + bornoz takımımıda o alıcak bende beyendigim saten ve normal nevresim takımlarından aldım ve tabak çanak alıyorum elime para geçtik.
şimdilik kıyafet almıyorum onları 5,6 ay kala alıcamki hem modası geçmesin ama gecelik alıyorum şimdiden onların modası geçmez ama ev içinde tişört şort yada bşka şeler işte onları sona bırakıyorum şuan dünya kadar masraf var onları düşünemem zaten bi dolap dolusu kıyafetim warrrr

dış giyim için almadım ama iç giyim için aldım çeyiz hazırlıgı yaparken pek elde avucda kalmıyo elbet onlarında sırası gelır bakalım

bizde yüzük takılmadan önce oğln tarfı gelini alışverişe götürür kıyafetler, makyj malzemeleri, gecelikler, terlikler aklınıza ne gelirse herkez kesesine göre gelin ne istiyosa alır buna çeyiz alışverişi denir.

bizde yüzük takılmadan önce oğln tarfı gelini alışverişe götürür kıyafetler, makyj malzemeleri, gecelikler, terlikler aklınıza ne gelirse herkez kesesine göre gelin ne istiyosa alır buna çeyiz alışverişi denir.

Biliyorum bende o adet bizde de var. Ama bizde düğünden önce oluyor. O zamanda alınıyor epey ama ben onu istiyorum bunu istiyorum diyemem o yüzden tedbirli davranıp kenara bişeyler atıyorum

Kızlar çeyizlik eşofman alıcaksanız LCWde indirim var ben çeyizlik ihtiyaclarımı ordan aldım hep, güzel iç çamaşırları, ev terlikelri de var sanırım 14 şubata kadar geçerli kampanya aklınızda bulunsun...

ben de alıyorum.yeni gelinin sıfır kıyafetleri de olmalı bence:) ayakkabı, tshirt, etek, elbise, ceket buldukça kenara atıyorum. zaten alışveriş seviyoruz bence hepimiz, indirim bulunca çeyiz için de alıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin!!

kızlar ben bide diğer çeyizlerin yanında kıyafet alıyorum bol bol.haziranda evleneceğim için bir sürü tişört elbise felan aldım.benden başka böyle şeyler alan varmı acaba:))

ahahahhaa hiç sormaa ben çeyizime işe başladığım zaman yavaş yavaş almaya başladığım için şimdi alacak bişi kalmadı bende kendime ve nişanlıma çeyizlik alıyorum :)))) ne yapayımmmm laelaelaelaelae artık arkadaşlarım dalga geçiyo :))

bende bi tane mont aldım gri kahve koyu gri pembe beyaz hırka aldım. atlet aldım üç dört tane bi tane converse aldım hiçbirini açmadım ne yapaym heves işte oglan tarafı alsa da alısverişkolıkler almak için bi bahane buluyo işte şimdi de ceyiz diye kıyafet alıyorm

daha gölek ve kazak türü eksiklerim terlik yazlık ayakkabı jean offff al al bıtmıyo. yanlız burada benim gibi düşünenleri bulmusa döndüm çok sevindim

aslinda dusunerek almadim ama ufak tefek seylerim var..Nisanlim aldirmiyo nedense onlari sonra da aliriz diyo tutuyo beni..

iç giyim olarak bikactane var öyle kenarda duran ceyizlik.. belki alırım. evlendıkten sonrada alırım eşimle..
dış giysi olarak özellkle aldıgım bişey yok.. alacagımıda sanmıyorum ne varsa o giyilir..:)

Back
X