Kızlar Çeyiz İçin Kıyafet Alışverişi Yapan Var mı?

Bişey takıldı aklıma kıslar, bu erkeklere çamaşır pijama vs. almak adetmidir, yoksa içinizden geldiği için mi alıyosunuz. Ben ilk defa duydum erkeğe alışveriş yapıldığını, benim bildiğim bi tek bohçada giderse gider, bohça yapılmazsa bişey alınmaz. Öğrenmek için soruyorum bişey kaçırmıyım :26::1:

yok canım zorunlu değil.. bohcaya konur ama bilemezsin sonucta kayınvaliden düşünebilir mi diye..
alırken ben nişanlımada almak istiyorum hem pijama eşofman bakımından uyum olsun diye hemde çamaşırın fazlası göz cıkarmaz.. benım kayınvalidem alır mı bilmedigimden bohcalarla beraber bende alcam ..

ya ne zaman bir iç çamaşırı tarzı birşey almak için çıksam mutfak eşyası alıp dönüyorum .ama alsan da evin eksiği asla bitmeyecek biraz da evlendikten sonra alırsın diyorlar.ben de başlayayım en iyisi artık:( yoksa nişanda aldıklarıyla gelin olucam walla:50:

kızlar ben bide diğer çeyizlerin yanında kıyafet alıyorum bol bol.haziranda evleneceğim için bir sürü tişört elbise felan aldım.benden başka böyle şeyler alan varmı acaba:))

vala çok iyi yapmışsın benim kısmetse evlilik yılı 2013 olcağı için henüz bişy almadım giysi gbi ama bnde son 6 ay 8 ay kala ayakkabı kıyafet çanta alıp koymak istyrum son zmnlarda eksikler bitmiş olursa umarım:)

ah kızlar ah ben kendime hiç bişe almadım gecelik falan filan ya bi nişanda takılanlar var işte o kadar çalışmaya yeni başladım zaten başladımdan beride zaten mobilya taksidi ödüoz biz herşeyi birlikte yapıoz nişanlımla üstüme başıma dogru düzgün bişe alamadım bile napcam ben ya o kadar çok eksik varki nasıl tamamlıcam ya çok ümitsizim::(

şu mutfak ıvır zıvırlarım bıtınce bende almayı dusunuyorum bı ara almıstım ıc camasırı fılan ama artık dugun yaklastığı ıcın detaya gırmek lazım alırken kocısıme de alıcam tabıkıı kıyamam ona ben :16: benım sozde bı takım camasır geldı onu da gıymıstım zaten ıcıme alınanları gıydım hep ben ayırmadım dugun oncesı ceyız alısverısıne cıkıcaz ama olsun yıne de tedarıklı olmak lazım bayanlları alısverısten alıkoymak mumkun degıl sanırım hep alacak bısıler buluyoruz :1: sımdıden almayacagım tek sey kozmetık olacak sanırım kullanım surelerı azalıyor cunku dugun alısverısınde cıkarırırım aradan onu da dır dusunuyorum cıcısler:3:

Gelin ve Çeyiz İç Giyim | Lingerie of Bridal

Back
X