- 1 Ocak 2016
- 58
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi senicokseviyorum
-
kizlar bende mesut beyle gorusecektim vazgeçtim hem yaşı hemde elleri titriyo dediler korktum vala selçuk beyle ikinci kez görüştüm memnun kldim su son on on beş kiloyuda veriyim diye karar verdim sadece cunki sonradan gene sarkma olabilirAynen bende kendisine muayne olmadım daha direk ameliyat öncesi olcak bu gidişle
Taksit yapıyor mu selçuk beyO zaman ben bugidişle sizden önce olurum hem bi örnek daha çıkmış olur 1 ay içinde halletmek istiyorum :)
Yapıyoruz dediler ama kaç taksit vs netleştirmedik, yapmazlarsa zor zaten :)Taksit yapıyor mu selçuk bey
Netleşecek tam fiyati ve kaç taksit olduğu hakkında benide bilgilendirir misinYapıyoruz dediler ama kaç taksit vs netleştirmedik, yapmazlarsa zor zaten :)
Tabiki. Ama niyetin varsa sende bi çıktığında görüş derim doktorla olmasada bayanlar ebat vs dışında her bilgiyi veriyor. Mesela benim için işe ne zaman dönebileceğim önemliydi, cuma olursam pazartesi çalışabileceğimi söyledi, umarım öyledirNetleşecek tam fiyati ve kaç taksit olduğu hakkında benide bilgilendirir misin
Ben şehir dışındaym sürekli bursada olamiyorum randevusu ayarlayamadim bir ay sonra tekrar bursaya gelicem anca o zaman yüz yüze görüşme fırsatı yakayabilicemTabiki. Ama niyetin varsa sende bi çıktığında görüş derim doktorla olmasada bayanlar ebat vs dışında her bilgiyi veriyor. Mesela benim için işe ne zaman dönebileceğim önemliydi, cuma olursam pazartesi çalışabileceğimi söyledi, umarım öyledir
Kızlar hadi bakalım inşallah :) canim taksit altı ve dokuz dediler aynen canim çok da rahat olamayız hemen herhalde canim dikisler olacak bana göğüs altından olacak ameliyatiniz dedi sizin nasil olacakO zaman ben bugidişle sizden önce olurum hem bi örnek daha çıkmış olur 1 ay içinde halletmek istiyorum :)
Hadiya inş öyle bşi olmaz öyleyse jimeri seçerm enazndan rapor alabilrm işyeri için şimdi estetik olduğumu çaktırmamam lazımPazartesi dönebileceğini düşünme rahat bir hafta 10 gün kol hareketlerin kısıtlı ve eğer iyiyim deyip çok fazla yorulursun yara kanama yapabiliyoruz morarma oluyormus deneyimi paylasanlarda okumusutum
Cnm beni doktor görmediği için kaç cc yada nerden olcak diye bşi demedi hemşire bayan, amelyata uygunmu diye ufak bi muayene yaptı sadeceKızlar hadi bakalım inşallah :) canim taksit altı ve dokuz dediler aynen canim çok da rahat olamayız hemen herhalde canim dikisler olacak bana göğüs altından olacak ameliyatiniz dedi sizin nasil olacak
Arasam hastaneyi bilgilendirirseniz mi beni illa gitmem mi gerekirCnm beni doktor görmediği için kaç cc yada nerden olcak diye bşi demedi hemşire bayan, amelyata uygunmu diye ufak bi muayene yaptı sadece
Yok cnm telde de olur tabiki, bende jimer için telde görüştüm bilgi veriyorlarArasam hastaneyi bilgilendirirseniz mi beni illa gitmem mi gerekir
Selçuk bey jimerde miYok cnm telde de olur tabiki, bende jimer için telde görüştüm bilgi veriyorlar
Hayır Ali Bey Jimerde Selçuk Bey Estetik İnt.deSelçuk bey jimerde mi
Canim bende orda olucam doktorla görüştük karın germe meme büyütme 15.000 e düşürdük en son gorusmemde bende sevgililer günü icin aradim daha zararlı çıktım 16.500 düştüler yani muayene olup ücretsiz zaten doktoru zorlarsanız biraz normalde zaten dusuyo fiyat tabi ödemene de bağlı canimAz önce estetik int deki bayanla konuştum sevgililer günü indiriminde niye gelmediniz diyor sanki bilgilendirme yapmışlar gibi sinir oldum
%25 indirim varmış kızlar duyan bilen varmı
Canim bende orda olucam doktorla görüştük karın germe meme büyütme 15.000 e düşürdük en son gorusmemde bende sevgililer günü icin aradim daha zararlı çıktım 16.500 düştüler yani muayene olup ücretsiz zaten doktoru zorlarsanız biraz normalde zaten dusuyo fiyat tabi ödemene de bağlı canim
Slm cnm ,ameliyat oldun mu ya da kimde karar kıldı? Ben de ameliyat olmak isteyenlerdeyim ama aklımda türlü sorular ...O zaman ben bugidişle sizden önce olurum hem bi örnek daha çıkmış olur 1 ay içinde halletmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?