Kızlar büyük yalan söyledim yardım edin :(

anlamadığım sanal ortama güvenmediğim için yaptım diyorsun ama kendin yapıyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi. işin çok zor. ders olsun sana bu yaşadıkların birdaha yapmazsın artık herhalde bedeli çok ağır olmuştur zaten sana dönmezse haklı yani bişey yapamazsın

OO nil hanım polemik mi yapalım ?
Ama senın yuzunden ban yemek ıstemıyorum.
Öptüm

her ailede sorun olur. bir elin 5 parmağı bile farklı. kafa yapılarımızda farklı. sen kayınvalideden çekersin ben görümceden. arkadaş bunu nasıl nete bağladı anlamadım. ben de 4 yıllık evliyim. faceden tanıştık.. sanırım karşıma çıkacak en doğru kişi çıkmış çok şükür hamdolsun.. size de mutluluklar.. bir de çok da çirkin değiliz bizde.. giderimiz var eşimle

bana dedi zaten gel çık karşıma çıkmazsan o zaman hepten biter dedi. ama yüzüm yok utanıyorum ondan. çünkü gerçekten çok saf duygularla geldi bana.

ya erkek milleti o kadar da saf olmaz cnm o yüzden kendini bu kadar ezik hissetme.. bir bayan olarak gerçek kimliğini saklama isteğin çok normal. güvenmemem normal ama daha sonra hata ettiğimi anladım demen bence yeter..

Aman boşver ben takılmadım ki dediğine :))
Kendı ayıbı kaç yaşında kadın bana laf sokma derdın de :))
Zaten ban yemiş . Kibledim çünkü :))

bana dedi zaten gel çık karşıma çıkmazsan o zaman hepten biter dedi. ama yüzüm yok utanıyorum ondan. çünkü gerçekten çok saf duygularla geldi bana.
İstiyorsan onu çıkmak zorundasın. Zaten nereye kadar kaçabilirsin ki. Ömür boyu mesajlaşamazsınız değil mi. Belki senden etkilenecek bir süre devam ettirse bile etkilenirse bir şansın olur

h,iç anlamadığım bir durum bu;adamı doğru düzgün görmedinizbile,gülüşü bakışı nasıl,konuşması nasıl bilmiyorsun bile,ama aşık oldum,saf duygularla seviyordu bilmem ne...
saçmalık tamamen nasıl koktuğunu bilmediğin bir adama aşık olamaz ki insan....

sana göre büyük o ne yalanlar söylüyordur

İnternetten tanıştım bir defa yüzyüze geldim ikincisinde nikah kıydık. Ama ben şanslı olanlardan biriydim. Herkes böyle olmuyor maalesef, güvenmek zor

Bunu bir erkek yapsa hakkında bir cok sey dusunurduk su an.. Ama sız nıye kandırmaya devam ettiniz ki?

Ya süpermiş :)

Konu beni bayağı sardı devamını yaz

Öncelikle başkasının resmini kullanmanın suç olduğunu ben de belirteyim.Dediğin gibi saf duygularla sevdiyse seni anlaması gerekir.hatta bazı erkekler kızların kendini göstermemesinden etkilenebiliyorlar da. Ama senin yaptığın yanlış yönlendirme.bundan dolayı hayal kırıklığına uğradı ve seni beğenmediyse şu an konuşmaya devam etse bile sonu gelmeyecektir.Ben yine de bir kez buluşmak isteyeceğini düşünüyorum seni yakından görüp ölçüp biçecek,beğenmezse by by diyecek bahanesi de hazır,bana yalan söyledin...

Ya
Konu beni bayağı sardı devamını yaz

Ciddi misiniz ya, ben uzun diye kararsız kalmıştım yazarken.
Pazartesi falan gelir diye düşünüyorum ama benimki çok zeki, korkuyorum ondan.
O da bana çakal gözüyle bakıyor gerçi de
Dua edin,evrene olumlu mesaj gönderin beni de unutmayın hatunlar :)

Konu sahibi seninle görüşmeye kısa süre için de devam ederse, o da sana oyun oynayabilir dikkattli ol derim
İntikam hissi tazedir şimdi onun
Ve emin olun gerçekten karakterli biri için zor.
Ya da beklentileri farklılaşabilir..

Yaşlar kaç?

Can'ım o seni sevmiyor ki fake hesabında ki o kişiye aşık o yüzden boşuna bekleme dönmez dönsede o da bir vuruş yapmak için gelir yapar planını ve gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…