Az once aradı utancimdan cevap veremedim beni bir daha istemedigini soyledi sinirliyken de sakin oldugunda da ama ona gerekli herseyi dedim sirf kaybetmemek için yaptım dedimZamana bırakman lazım. olan olmuş ama karşında dürüstlüge çok önem veren biri var. üstüne gitme kendine haline bırak bir süre. kendi içinde halletmesi lazım. Şu saatten sonra ne kadar konuşursan o kadar uzaklaşır.
Evet hersey ama hersey dogruydu bitek ben sahteydim diyemedim onu sevdigimi gercekten onun özel biri oldugunu anladigimda çok geçti diyemedimBaska bir kızın resimlerini mi görüp sevdi
Onun bana dedigi hep suydu ben seni suratin fizigin icin sevmedim seni yuregin icin sevdim dedi ama dogruyu diyemiodum hep susmak zorunda kaldım ne sacim ne tenim hicbisey icin bugune kadar yorum yapmadi sirf kaybetmemek icin ona diyemedimcanım o senı sevmedı facede resmını gördüğü kkızı sevdıı anlayamadıgın bu senı o sekılde hayallerınde süsledii ve görddüü senın suankı resmın ona ancak bır yabancı olabılır bu acıdan bak
Az once aradı utancimdan cevap veremedim beni bir daha istemedigini soyledi sinirliyken de sakin oldugunda da ama ona gerekli herseyi dedim sirf kaybetmemek için yaptım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?