kızlar bunlarda benim çeyizlerim, al al bir sürü tamamlanmasa da :)

acbc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
151
2
118
Ankara
Esse'den aldığım döküm adonize tencere ve tava setim Eki Görüntüle 483617 Eki Görüntüle 483618 $4750_152282004.200X200.webp$4754_152285004.200X200.webp$4755_152284005.200X200.webp$83558330407_bahama_gold_cezve_takim_4prc.webp$91178130106-bambu-bicak-set.webp$529863105263efffffviyana_t13parca_9_tas_cay_seti1_decupe_2.webp$floridaa.webp$238473efffffmiami_kare_bone_china_porselen.webp$40118_monaco_oval_cay_tabak.webp$538805domino-caydanlik-siyah.webp$262567511334efffffdomino_siyah_tencere_seti_sonbahar_2010.webp$tearend-cay-bardak-2li.webp
Korkmaz'dan aldıklarım $a1805.webp$B30082212485134390.webp$images.webp
küçük ev aletleri $images (3).webp$images (5).webp$images (7).webp
ütü masası gazella marka anneme de aldık çok kaliteli $images (6).webp
ütü kazanlı $images (4).webp
tupperlar Eki Görüntüle 483668 $58068170_tn30_0.webpEki Görüntüle 483669 $images (12).webp$Tupperware-prenses-taci.webpEki Görüntüle 483677 $images (18).webpEki Görüntüle 483675 $images (16).webp$images (15).webp$images (14).webp$images (13).webp$DSC_0692.webp$eco2.webp$TUPPERWARE-TINI-MINI-8-LT__45606171_0-500x500.webp
mikro dalga fırın $images (19).webp
börner rende bu sete çok para verdim ama sanırım pek kullanmayacağım uğraştırıyor biraz $images (20).webp
süpürge saç kurutma makinesi$images (10).webp$images (8).webp

düdüklü tencerem fissler edition foto aşağıda çıkıyor beceremedim bir türlü

ev tekstili$main.webp$main (9).webp$main (8).webp$main (7).webp$main (6).webp$main (5).webp$main (4).webp$main (3).webp$main (2).webpEki Görüntüle 483693

cam grubunu paşabahçeden alacağım henüz fırsatım olmadı.
banyo grubu için de henüz gezemedim özdilek almayı düşünüyorum.
günlük yemek takımı annem almış 10 yıl önce :) kıramadım şimdilik işimi görür
kahvaltı takımını gereksiz buluyorum almalı mıyım henüz karar veremedim.
Aklıma gelmeyen sizin önerebileceğiniz bir şeyler varsa mutlaka öğrenmek isterim.Şimdiden teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum :16:

Eklentiler

• $fissler-vitavit-edition-duduklu-tencere-4-5-lt-2-500x500.webp
    $fissler-vitavit-edition-duduklu-tencere-4-5-lt-2-500x500.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 170
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 186
  • $images (2).webp
    $images (2).webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 198
  • $533839milanoimagek.webp
    $533839milanoimagek.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $61790478_tn30_0.webp
    $61790478_tn30_0.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 311
Son düzenleme:
Hoşgeldin hayırlı olsun canım. Her biri çok hoş güzel günlerde kullan inşallah

Canım aldıklarının hepsi güzel ve kaliteliler. korkmazın çaydanlığı bende de var çok şık. ayrıca yemek takımında güzel görünüyor. güle güle kullan.

topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım kahvaltı takımı bencede gereksiz günlük takımın servisleri işini görür :D

:nazar::nazar:
canım hepsi çok güzel hem kaliteli hem zevkli seçimler..
Hisar Floridaaa :16: bende alıcam takımını ama satenmi parlakmı gidip görmek istiyorum sen hangisini aldın?

güzel günlerde kullanmanı dilerim..

:nazar::nazar:
canım hepsi çok güzel hem kaliteli hem zevkli seçimler..
Hisar Floridaaa :16: bende alıcam takımını ama satenmi parlakmı gidip görmek istiyorum sen hangisini aldın?

güzel günlerde kullanmanı dilerim..

çoookk çokk tşk ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti.benim mat görünümde sanırım sten oluyor. aldığım yer hisar ana bayisiymiş parlak olan uzun vadede çizilmeleri daha belli eder dedi. aslında önce milanoyu aldım daha sonra tekrar gittim florida çok güzel görünüyordu milanoyu da günlük kullanayım artık dedim.florida daha ağır hem görünüşte hemde gramajda :)

topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım kahvaltı takımı bencede gereksiz günlük takımın servisleri işini görür :D

sağolasın çok teşekkür ederim çoğunluğumuz aynı fikirde sanırım ama kahvaltılıkları servis için değişik modellerde tabaklar var. reçel servisinde küçük şık şeyler, zeytinler içinde böyle asimetrik gibi bazıları damla model gibi tabaklar. onlar ilgimi çekiyor ama nasıl uydurucam kaçar adet almalıyım , tek tek satılır mı bilemedim .fikriniz var mı yada siz nasıl aldınız kullanıyorsunuz ?

güle güle kullan canım hayırlı olsun çeyizlerin mutlu mutlu almak nasip our inş.:16:

Canım aldıklarının hepsi güzel ve kaliteliler. korkmazın çaydanlığı bende de var çok şık. ayrıca yemek takımında güzel görünüyor. güle güle kullan.

çok teşekkür ederim innş. korkmazın çaydanlığını gördüm bunu istiyorum dedim hemen aldım acaip tatlı güzel . yemek takımımda çok içime sinerek aldım. ve o kadar çok gezdim ki bernardo jumbo karaca kütahya güral dedim sanırım bulamayacağım içime sinen.jumboda bi takım beğendim sadece ama gereksiz pahalıydı. sonra hisara uğradm tam aradığımı buldum. kare zarif üstünde şekil, çiçek olmayan.yalnız kare oldugu için diğer tabaklara göre büyük duruyor bizim evimizdeki masa 8 kişilik ama bu takımla 6 kişilk servis açılır yani öyle anlatayım yoksa çok sıkış sıkış olur o biraz eksi sanırım o yüzden yemek masamı mutlaka büyük alacağım :44:

canım hepsini güle güle, iyi günlerde kullan :) canım kahvaltı takımını bence al. inan eşinle, misafirlerinle kahvaltı etmek büyük bir zevk. ben ayrıca tek tek parçalarla da bir takım düzmüştüm. ikisini de değişik değişik kullanıyorum. eşim de bayılıyor :) canım ayrıca tupperları iyi ki almışım diyeceksin, inanılmaz kullanışlı :) gerek erzak dolabında, gerekse buzdolabında hem çok şık duruyor, hem derli toplu, hem gıdalar uzun süre dayanıyor :) mini şefe ba-yı-la-cak-sın! ben fındık, cevizi de onda öğütüyorum :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun :)

hepsi çok güzel..

bende milano almayı düşünüyorum.sade ve şık, sen nesini beğendin bu takımın acaba ?

canım hepsini güle güle, iyi günlerde kullan :) canım kahvaltı takımını bence al. inan eşinle, misafirlerinle kahvaltı etmek büyük bir zevk. ben ayrıca tek tek parçalarla da bir takım düzmüştüm. ikisini de değişik değişik kullanıyorum. eşim de bayılıyor :) canım ayrıca tupperları iyi ki almışım diyeceksin, inanılmaz kullanışlı :) gerek erzak dolabında, gerekse buzdolabında hem çok şık duruyor, hem derli toplu, hem gıdalar uzun süre dayanıyor :) mini şefe ba-yı-la-cak-sın! ben fındık, cevizi de onda öğütüyorum :)

çok teşekkür ederim inş herşey çok güzel olur .sizde kahvaltı takımını al diyorsunuz ayy napcam ben :)) peki kahvaltı takımları 6 kişilk oluyor alınca da 12 kişilk olsun diyorum 2 takım mı alacağım o zaman ? tupperlar harika kesinlikle hepsini iyi ki almışım daha alacağım çok şey var hastalık gibi ama napayım ömürlük bi kere. mini şef anneme de aldım kullanıyoruz harika harika :)) çeyize başlamadan hep derdim soğan doğrayınca elim kötü kokuyor, napıcam diye, mini şef yapacak artık :) fındık ceviz sert diye annem geçen güllaç yaptı çektirmemiştim bişey olmuyor demek bıçaklarına.

hayırlı olsun :)

hepsi çok güzel..

bende milano almayı düşünüyorum.sade ve şık, sen nesini beğendin bu takımın acaba ?

tşk edeerrim daha güzelleri sizin olsun inş. ben de kesinlikle sade düz olduğu için şık durduğunu düşündüm. daha sonraki gidişimde floridayı da çok beğendim. florida gramaj olarak daha ağır elinize aldığınızda, üstü biraz şekilli diye misafire kullanırım diyerek aldım.milano da günlük olacak. ama ikisi arasında kıyas yaparsam sanırım florida daha kaliteli. fiyat olarak daha yüksek zaten.

çoookk çokk tşk ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti.benim mat görünümde sanırım sten oluyor. aldığım yer hisar ana bayisiymiş parlak olan uzun vadede çizilmeleri daha belli eder dedi. aslında önce milanoyu aldım daha sonra tekrar gittim florida çok güzel görünüyordu milanoyu da günlük kullanayım artık dedim.florida daha ağır hem görünüşte hemde gramajda :)

bende nette indirimde görünce milenyum u almıştım bunuda görünce aynı düşünceyle milenyum günlük olur florida benim olmalı dedim ama işte parlak mat arasında kaldım yakından göreyim dedim bu arada sen mağazadan almışsın ne kadara aldın canım?

Back
X