ashminukal'ın çeyizleri

Hepinize teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.
Cümleten inşallah Allah hepimize öncelikle sağlık versin huzur versin. Sevdiklerimiz iyi olsun.. Gerisi çok kolay..
opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar,
Yeni aldığım birkaç parçayı daha eklemek istedim.

Minik bal/reçel kasesi 3 TL (6'lı)
4162.jpg

Mutfak havlusu (3 TL)
4167.jpg

Masa Örtüsü (Dertsiz 160x220cm) 7,50 TL

4172.jpg

Devamı gelecek...

canım hepsi çok güzl güzel günlerde kullan inaşallah da.mikrodalgaya çok vermişsin ya onun yerine 2 tane mini fırın alınırdı.hem arıtk mikrodalga pek fazla kullanılmıyo daha dorusu sağlıklı değil...

Canım insan listeyi görünce korkuyor valla :1shok: ılk kez bir listede Play Station 3 gördüm çok hoşuma gitti :) Benim erkek arkadaşımında tek isteği o! Bende tamam sende çeyizine onu al ger der takılırım hep :1rolleyes:
Aldıklarını iyi günlerde sevdiğinle mutluluk ve huzurla kullan inş :nazar:

canım hepsi çok güzl güzel günlerde kullan inaşallah da.mikrodalgaya çok vermişsin ya onun yerine 2 tane mini fırın alınırdı.hem arıtk mikrodalga pek fazla kullanılmıyo daha dorusu sağlıklı değil...

Teşekkür ederim.
Mikrodalga hediye geldi
kaydirigubbakcemile4, gelmese almazdım dediğin gibi pahalı ve çok gerekli bir şey de değil.

Canım insan listeyi görünce korkuyor valla :1shok: İlk kez bir listede Play Station 3 gördüm çok hoşuma gitti :) Benim erkek arkadaşımında tek isteği o! Bende tamam sende çeyizine onu al ger der takılırım hep :1rolleyes:
Aldıklarını iyi günlerde sevdiğinle mutluluk ve huzurla kullan inş :nazar:

İyi dileklerin için teşekkürler, hepimizin inşallah.
Ben kendim de çok seviyorum PS oynamayı o nedenle mutlaka alınacaklar listesinde o da yer alıyor hihoyyyt

ıyi dileklerin için teşekkürler, hepimizin inşallah.
Ben kendim de çok seviyorum PS oynamayı o nedenle mutlaka alınacaklar listesinde o da yer alıyor hihoyyyt

Ben de çok severimkaydirigubbakcemile3.
Bizim çeyizimizde de Nintendo Wii var. Başına geçtik mi ayrılamıyoruz. Bence ps'den çok daha zevkli, wii yi de tavsiye edebilirim bilmiyorum oynadın mı hiç.
Bu arada yeni aldıklarını da güle güle kullan canım.

Selam herkese,
Esse'de çok güzel indirim var. Bugün birkaç parça eşya aldım. Birisi aşağıdaki tencere, diğer parçaların resimlerini bulamadım, foto çekebilirsem ekleyeceğim.

Esse'de tencere tavalarda %50 indirim var.

29.50 TL. Makarna tenceresi, kapağı delikli olduğundan süzgece gerek kalmıyor çok pratik. Kulpları kilitleniyor su çok pratik bi şekilde süzülüyor çok sevdim.

3218_152233015.500X500.jpg

Back
X