kızlar bunlar da benim çeyizlerim naçizane:)

valla üsenmedim tek tek baktim masallah yaaaaaa valla ne cok kizz.birde tek kiz oluncaaaa e annen düzmüs herseyi.mutfak esyalari yerinde hersey gerekiyor.ama ben bir mutfak takimi aldim uclari dantelli olanlardan.ilk ay kullandim sonra kaldirdim.hosuma gitmiyor.

dandellerde öyle valla oda takimi iki takim yapmistim salon icin iki takimda yatak odasi icin yaptim.sadece dantelde ilk ay kullandim kaldirdim.

yatak carsaflari misafir icin iyi oluyor.yoksa kendimize pratik oluyor takmalilardan kullaniyorum.ben bütün dantel ceyizleri valize koydum kaldirdim bodruma valla.
havlulara diycek yok bende cok ettim ama cogunu hediye götürdüm 7 yil oldu hala kullanmadiklarim var.
kizimada sadece kullancagi kadar yapcam valla gercekten israf oluyor.en son ceyizciden hazir düzerim.birde öncden yaptinmi bir daki sen baska model cikiyor onuda yapayim bunu da derken bosuna masraf oluyor.seninki 3 kisi ye bile yeter kizzz:)))masallahhhhh
ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAHHH.

kızlar çok teşekkür ederim ama bunlar eksik daha neler var neler :nazar: hiç birini veremem annem beni vurur:oklava: çoğunu kendi ördü çok özenerek yaptı bende kullanmıyorum tabıkı ama o geleceği zaman seriyorum her yere çok mutlu oluyo zaten başka şehirde yaşıyo ayda yılda bir geliyo gelincede mutlu olsun istiyorum açıkcası kıyamam ona benopuyorumnanaktan

canım gönderdiğin mesaj kotan 100 ü geçmeden ekleyemezsin.

canım hepsi çok güzel güle güle kullan.bişi sorcam onları hep senmi aldın yoksa kayınvalidendemi aldı .yani onun bohçasında neler vardı.?

maşallah subhanallah canım vallahi hepsine bakamadım ama baktıklarım çok güzeller
hepsini iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan

canım hepsi çok güzel güle güle kullan.bişi sorcam onları hep senmi aldın yoksa kayınvalidendemi aldı .yani onun bohçasında neler vardı.?

kızlar öncelikle çok teşekkür ederim, Allah daha iilerini size versin. jeeliboncum hepsnini annem aldı evin tek kızıyım ben kaydirigubbakcemile3 kayınvalideme bişi kalmadı bir çok şey almış ama ben almadım zaten benımkılerı zor sığdırıyorum kırılmasın diye bi r kaç bişi aldım ama onlar bu resımlerde yok :nazar:

canım güle güle kullan hepsini...aboowww ne kadar çok don var..insan birazda renkli alırdı beeee..hepsini kullandın mı:jeyyar:

canım güle güle kullan hepsini...aboowww ne kadar çok don var..insan birazda renkli alırdı beeee..hepsini kullandın mı:jeyyar:

canım renkliler de vardı ama onlar orda sergilenecek cinsten değildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nasıl içim eridi anlatamam ya böle seyleri gördükçe parçalayasım gelio armut kafalımı :oklava: Kardeşim bile evlendi ben kukuman kuşu gibi oturuyorum hala :sinifsinif: Valla üşenmedim hepsine tek tek baktım Allah nazarlardan saklasın güle güle kullan inşaallah canım benim

Hepsi çok güzel ama çok fazlakaydirigubbakcemile3 galiba benim çeyizim de böyle olacak ben de evin tek kızıyım evlilik için erken yaştayım ama şimdiden bir sürü şey alıyorlar örüyorlar heveslerini kırmak istemediğimden bişey demiyorum:hulya:

Back
X