Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bişey soracağım. evlenmişsin de madem daha bilgilisindir :) beyaz gecelik sabahlık takımı var senin de. onu kullanıyor musun? bizimkiler de al dio bana ama hani öle çok da kullanabileceğim birşey gibi gelmiyor bana.sen kullanabiliyor musun onu. yoksa ilk günlerde kullanılıp kenara konulan birşey olup çıkıyor mu?
bizim burada genelde o beyaz gecelikleri bebek mevlütlerinde giyerler sırf o yüzden alanlar var ben almak istemiyorum açıkçası gereksiz yaaa kullanışlı olmazki
canım bişey soracağım. evlenmişsin de madem daha bilgilisindir :) beyaz gecelik sabahlık takımı var senin de. onu kullanıyor musun? bizimkiler de al dio bana ama hani öle çok da kullanabileceğim birşey gibi gelmiyor bana.sen kullanabiliyor musun onu. yoksa ilk günlerde kullanılıp kenara konulan birşey olup çıkıyor mu?
canım ben kendime bordo almıştım, bu beyazı kayınvalidem düğünde aldı yanı iki tane var benım ama h,iç kullanmdm çok süslüo taşlı falan:) ama doğumda bizdede adettir giyilir:) bordoyu kullanıyorum ben . bu arada daha çok foto eklemek istiyorum ama nasıl oluyo ya aynı sayfaya hepsini nasıl ekliyosunuz kızlar??
teşekkürler kızlar:)) eğer tek tek üstlerine gelip sağ mouse yapın yenı sekmede aç deyin hepsini aynı şekide yan yana açacaktır. o zaman tek tek bakmakla uğraşmazsınız
canım ben patik çok giyerim bir de babaannem ördü çoğunu :) eşyam çok evet ama 10 sene sonra çocuğu olmuş annemın bir de tek kız olunca böyle oluyo almam da diyemedim özendi diye annem, bir de şehir şehir dolaşıyorum ben bu kadar eşyayla Allahtan ev buyuk:)