Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bu yatak odasını ANKARA da gören duyan bilen var mı ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar ben bu mobilyayı ANKARA da nerede bulabilirim bilgisi olan ? gören duyan var mı bana bi yardımcı olursanız çok memnun olurum gerçekten...inşallah bilen birileri vardır kafayı takmış durumdayım bu yatak odasına...Fiyatı genelde 4-5 milyardan aşağı olmuyormuş onu çğrendim ama çok hoş

Sitelere git, orda bütün mağazalarda bu modelden bulabilirsin. Ayrıca daha düşük fiyata da alabilirsin. 2750-3500 arasına rahat alırsın.

Sitelere git, orda bütün mağazalarda bu modelden bulabilirsin. Ayrıca daha düşük fiyata da alabilirsin. 2750-3500 arasına rahat alırsın.

sitelere gittim benim girdiğim hiç bir mobilyacıda bulamadım ama :26: bayağıda gezdim tabi sitelerde çok yer var daha bakmam gerekiyor ama bi de buraya konu açayım dedim mağaza adı diyebilcek olursa hemen giderim diye...

sitelerde köksallar mobilya var sitesinde gördüm gibi hatırlıyorum ama istersen önce sitesinden bak ona göre karar verirsin. köksallar mobilya diye aratırsan çıkar.

Öğretmenler mobilya ya bak istersen. Bide büyük mağazalara değilde daha küçüklere bak.

mns mobilyada war canım bu yatak odası, ankarada wardır mağazası heralde, bi de internet üzerinden de satış yapıyolardı sanırım, sitesini bi ziyaret et istersen

Aşktanem müjdemi ver buldum:) Gerçi yara17 nickli arkadaşımız da söylemiş.

tr-tr.facebook.com/media/set/?set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3#!/photo.php?fbid=191508337599325&set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3&theater

Köksallar mobilya da var aynısı. Koçak sokak siteler adresi. Üstteki link face adresleri..

:)) yanlış hatırlamıyomuş sevindim buna

:) Ankaradaysan bana da bi kaç tane ucuz mağaza ismi söyleyebilir misin? Sitelerdeki imalatçılardan felan olursa iyi olur:)

canım bende düğün hazırlığı içerisindeyim :) yeni yeni araştırmaya başladım. bu hafta imkanım olursa siteleri gezicem nişanlımın tanıdğı bikaç yer varmış eğer hoşuma gider ürünlerini beğenirsem sana bilgi vermeye çalışırım. koltuk tk. yatak odası gibi tk mobilya bakıyorum . köksalları mobilyacı araştırırken bulmuştum ilk işim oraya bakmak oluncak fiyatları gayet uygun geldi bana. istersen sende bi göz at. ama ben gidip gezer gezmek inşallah burda yazarım :))

Tamam canım. Bu arada benden sana tavsiye sakın sitelere pazar günü gitme %60 ı kapalı. Biz 2 defadır pazarları gidiyoz :) Bu hafta sanırım c.tesi gitcez. Çalıştığımız için mecburen sadece haftasonu bakabiliyoruz.

Köksalların sitesini gezdim bana da gayet uyghun geldi nişanlımı aradım hemen, tamam not al deftere gidelim dedi:)

bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. benim içinde tek ugyun gün o. dediğin gibi kapalı oluyor hiç biz çalışanları düşünmüyolar:)) ne zormuş eşya bakmak

ay saolun canlarım çok teşekkür ederım

bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. benim içinde tek ugyun gün o. dediğin gibi kapalı oluyor hiç biz çalışanları düşünmüyolar:)) ne zormuş eşya bakmak

Telefonla aradım bu pazar açacaklarmış sanırım bi kaç müşteri daha aramış çünkü bana c.tesi felan haber verecekler açıp açmayacaklarını:)

Aynen çok zor valla zaman kısıtlı olunca daha da zor. Allah'tan aile büyükleri karışmıyor:)

kızlar istanbul yolu üzerindeki ipek mağazasında da çok güzel yatak odaları gördüm. bilginiz olsun.

evet canım daha önce görmüştüm çok teşekkür ediyorum sana yardımcı olan tüm arkadaşlarımada teşekkürler...Ama Evgör Mobilya Ankarada yok malesef...Ben Ankaradayım cnm...

evet canım daha önce görmüştüm çok teşekkür ediyorum sana yardımcı olan tüm arkadaşlarımada teşekkürler...Ama Evgör Mobilya Ankarada yok malesef...Ben Ankaradayım cnm...

Canım daha dün özbay mobilyanın önünden geçerken gördüm buna çok benzeyen bir model, etimesgut şubesinde gördüm ama diğerlerindede vardır sanırım. Aşağıdaki linke baksana bi bak bunun aynısını koymuşlar. fİYATI 6000 ama

ozbaymobilya.com/urunler.php?grup=17&urun=163

Son düzenleme:

evet tamda istediğim model canım ama hem fiyat pahalı hem de özbay mobılyayı kımse tavsıye etmıyor sızınde aklınızda bulunsun...Çok kalitesz ürünleri olduğunu duydum bi çok yerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…