Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitelere git, orda bütün mağazalarda bu modelden bulabilirsin. Ayrıca daha düşük fiyata da alabilirsin. 2750-3500 arasına rahat alırsın.
sitelere gittim benim girdiğim hiç bir mobilyacıda bulamadım ama :26: bayağıda gezdim tabi sitelerde çok yer var daha bakmam gerekiyor ama bi de buraya konu açayım dedim mağaza adı diyebilcek olursa hemen giderim diye...
sitelere gittim benim girdiğim hiç bir mobilyacıda bulamadım ama :26: bayağıda gezdim tabi sitelerde çok yer var daha bakmam gerekiyor ama bi de buraya konu açayım dedim mağaza adı diyebilcek olursa hemen giderim diye...
Aşktanem müjdemi ver buldum:) Gerçi yara17 nickli arkadaşımız da söylemiş.
tr-tr.facebook.com/media/set/?set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3#!/photo.php?fbid=191508337599325&set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3&theater
Köksallar mobilya da var aynısı. Koçak sokak siteler adresi. Üstteki link face adresleri..
:)) yanlış hatırlamıyomuş sevindim buna
:) Ankaradaysan bana da bi kaç tane ucuz mağaza ismi söyleyebilir misin? Sitelerdeki imalatçılardan felan olursa iyi olur:)
canım bende düğün hazırlığı içerisindeyim :) yeni yeni araştırmaya başladım. bu hafta imkanım olursa siteleri gezicem nişanlımın tanıdğı bikaç yer varmış eğer hoşuma gider ürünlerini beğenirsem sana bilgi vermeye çalışırım. koltuk tk. yatak odası gibi tk mobilya bakıyorum . köksalları mobilyacı araştırırken bulmuştum ilk işim oraya bakmak oluncak fiyatları gayet uygun geldi bana. istersen sende bi göz at. ama ben gidip gezer gezmek inşallah burda yazarım :))
Tamam canım. Bu arada benden sana tavsiye sakın sitelere pazar günü gitme %60 ı kapalı. Biz 2 defadır pazarları gidiyoz :) Bu hafta sanırım c.tesi gitcez. Çalıştığımız için mecburen sadece haftasonu bakabiliyoruz.
Köksalların sitesini gezdim bana da gayet uyghun geldi nişanlımı aradım hemen, tamam not al deftere gidelim dedi:)
Aşktanem müjdemi ver buldum:) Gerçi yara17 nickli arkadaşımız da söylemiş.
tr-tr.facebook.com/media/set/?set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3#!/photo.php?fbid=191508337599325&set=a.190361444380681.47907.190353941048098&type=3&theater
Köksallar mobilya da var aynısı. Koçak sokak siteler adresi. Üstteki link face adresleri..
sitelerde köksallar mobilya var sitesinde gördüm gibi hatırlıyorum ama istersen önce sitesinden bak ona göre karar verirsin. köksallar mobilya diye aratırsan çıkar.
bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. benim içinde tek ugyun gün o. dediğin gibi kapalı oluyor hiç biz çalışanları düşünmüyolar:)) ne zormuş eşya bakmak
Canım konuna baktıktan sonra evgör mobilyanın sitesinde gezerken tevafuk oldu denk geldim, dedim hemen gelip yazayım diye ama başka bir arkadaş yardımcı olmuş,olsun içimde kalmasın bende link atayım
Evgör mobilyanın sitesinde avangarde yatak odası başlığında canım,bu da linki;
nci Avangarde Yatak Odas Takm - Facebook Kampanya - rn Gruplar - Evgr Mobilya
evet canım daha önce görmüştüm çok teşekkür ediyorum sanayardımcı olan tüm arkadaşlarımada teşekkürler...Ama Evgör Mobilya Ankarada yok malesef...Ben Ankaradayım cnm...
![]()
Canım daha dün özbay mobilyanın önünden geçerken gördüm buna çok benzeyen bir model, etimesgut şubesinde gördüm ama diğerlerindede vardır sanırım. Aşağıdaki linke baksana bi bak bunun aynısını koymuşlar. fİYATI 6000 ama
ozbaymobilya.com/urunler.php?grup=17&urun=163